Prima pagină » Local » Prefectura Iaşi: Programările pentru permise de conducere şi înmatriculare a vehiculelor se vor face exclusiv online
Prefectura Iaşi: Programările pentru permise de conducere şi înmatriculare a vehiculelor se vor face exclusiv online

Prefectura Iaşi: Programările pentru permise de conducere şi înmatriculare a vehiculelor se vor face exclusiv online

11 mart. 2020, 11:46,
BZI.ro, în Local

Miercuri, 11 martie 2020, Prefectura judeţului Iaşi anunţa faptul că întreaga activitate a serviciului public comunitar regim permise de conducere şi înmatriculare a vehiculelor Iaşi se fac exclusiv online pe platforma de programare pusă la dispoziţie de instituţie.

„După cum este cunoscut la nivelul serviciului public comunitar regim permise de conducere şi înmatriculare a vehiculelor Iaşi, programările persoanelor în vederea accesării serviciilor oferite pe linie de înmatriculare/autorizare provizorie/ radiere a vehiculelor rutiere precum şi preschimbarea permiselor de conducere româneşti şi străine se efectuează exclusiv online pe platforma de programare la adresa de interabet www.permiseiasi.ro, fapt ce a condus la crearea condiţiilor pentru o activitate civilizată de lucru cu publicul.

Ca urmare a faptului că pe sectorul de activitate examinare a candidaţilor la proba teoretică şi practică în vederea obţinerii permisului de conducere în ultima perioadă de timp se constată un aflux ridicat de solicitări.

Ceea ce a condus la aglomerarea ghişeelor de primire şi înregistrare a dosarelor de examinare la proba teoretică cât şi la proba practică, se impune că începând cu data de de 12.03.2020 candidaţii care doresc participarea la probele teoretice şi practice în vederea obţinerii permisului de conducere să se programeze exclusiv pe platforma de programare online pe adresa de internet www.permiseiasi.ro .

Totodată, având în vedere măsurile dispuse de autorităţi privind prevenirea răspândirii virusului COVID — 19, informăm solicitanţii că accesul în incinta sediului S.P.C.R.P.C.I.V. Iaşi va fi permis doar titularilor, după caz persoanelor mandatate/delegate în baza programărilor online, a actului de identitate şi a documentelor necesare solicitării şi insistăm cu recomandarea ca toate persoanele să respecte ora de programare şi să se evite aşteptarea suplimentară în spaţiile destinate publicului . Informaţii cu privire la modalitatea de programare., actele necesare şi programul de lucru cu publicul se pot obţine de pe www.perrniseiasi.ro, www.prefecturaiasi.ro precum şi de la sediul S.P.C.R.P.C-LV.”, se arată în comunicat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *