Prima pagină » Local » Prefectul Marian Grigoraș: ,,Un nou centru de vaccinare va fi deschis în Iași. Centrul de la Selgros va folosi vaccinuri Pfizer și Johnson”
Prefectul Marian Grigoraș: ,,Un nou centru de vaccinare va fi deschis în Iași. Centrul de la Selgros va folosi vaccinuri Pfizer și Johnson''

Prefectul Marian Grigoraș: ,,Un nou centru de vaccinare va fi deschis în Iași. Centrul de la Selgros va folosi vaccinuri Pfizer și Johnson”

04 dec. 2021, 11:42,
în Local

Prefectul Marian Grigoraș a declarat că un nou centru de vaccinare va fi deschis în Iași. Centrul de la Selgros va folosi vaccinuri Pfizer și Johnson.

Cu sprijinul Consiliului Județean Iași, al Direcției de Sănătate Publică și al Serviciului de Telecomunicații Speciale vom deschide de luni, 06.12.2021, un nou centru de vaccinare, într-un spațiu pus la dispoziție cu generozitate de SELGROS Cash&Carry, în incinta acestui spațiu comercial, situat în Mun. Iași, Șoseaua Nicolina nr. 57A.
Vaccinurile utilizate vor fi Pfizer și Johnson&Johnson.
Până în momentul de față peste 300.000 de ieșeni sunt vaccinați cu schema completă, iar 62.000 de persoane au primit și doza booster.
Mulțumesc tuturor celor care sprijină lupta anticovid și campania de vaccinare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *