Prima pagină » Actualitate » Predicții alarmante ale clarvăzătoarea Baba Vanga! Când va avea loc un conflict devastator
Predicții alarmante ale clarvăzătoarea Baba Vanga! Când va avea loc un conflict devastator

Predicții alarmante ale clarvăzătoarea Baba Vanga! Când va avea loc un conflict devastator

24 iul. 2024, 11:18,
BZI.ro, în Actualitate

Niște predicții alarmante făcute de clarvăzătoarea Baba Vanga pun pe jar întreaga Europă. Aceasta a prevăzut când va avea loc un conflict devastator care ar reduce considerabil populația Europei.

Când va avea loc un conflict devastator

Clarvăzătoarea Baba Vanga, bulgăroaica ce a murit în urmă cu peste 25 de ani și care a anunțat Brexit-ul, a făcut o serie de predicții și despre sfârșitul lumii.

Vangeliya Pandeva Gushterova, cunoscută și sub numele de Baba Vanga, a fost o clarvăzătoare oarbă bulgară, cunoscută la scară largă pentru predicțiile ei care de multe ori s-au adeverit. Supranumită „Nostradamus din Balcani”, ea ar fi prezis atentatele din 11 septembrie, dar și războiul din Ucraina. A murit în 1966, însă experții spun că încă așteaptă să vadă dacă se adeveresc unele din predicțiile făcute înainte de moarte.

Cea mai recentă și înspăimântătoare previziune făcute de Baba Vanga e cea care face referire la sfârșitul lumii ce ar începe în 2025. Omenirea nu va fi distrusă până în 5079, dar apocalipsa va începe în 2025, potrivit lui Vanga.

Cronologia Babei Vanga pentru sfârșitul umanității

Două dintre previziunile ei din 2024 s-au adeverit deja, relatează The Mirror. Baba Vanga a afirmat că lumea se va „confrunta cu o criză economică” în acest an, iar Marea Britanie și Japonia chiar au parte de acest lucru acum.

Oficiul Național de Statistică a confirmat că produsul intern brut (PIB) a scăzut cu 0,3% mai mult decât se aștepta în Regatul Unit, acesta fiind rezultatul unui „declin în toate sectoarele principale ale economiei și al prăbușirii vânzărilor cu amănuntul”. În Japonia, yenul se află în prezent la minimul istoric al ultimilor 34 de ani, slăbind până la 151,97 față de dolarul american. Țara a coborât acum pe poziția a patra în clasamentul global, fiind depășită de Germania, care se află pe locul trei.

Pentru anul 2025, Baba Vanga a anunță un conflict în Europa va devasta populația continentului, iar din 2028, aceasta susține că oamenii vor începe să exploreze Venus ca sursă de energie.

În 2033, calotele de gheață polare se vor topi, ridicând nivelul mării la înălțimi drastice în întreaga lume, în 2076, comunismul se va răspândi din nou în țări din întreaga lume, iar din 2130 oamenii vor intra în contact cu extratereștri.

Baba Vanga anunță pentru 2170 o secetă va devasta o mare parte a lumii, iar în 3005 pământul va intra în război cu o civilizație de pe Marte, pentru ca în 3797, oamenii să fie nevoiți să părăsească Pământul pentru că a devenit nelocuitor, iar în 5079 lumea se va sfârşi.

Baba Vanga nu este singura care a pretins că știe când se va sfârși lumea. Unii au spus că tribul Maya a prezis că lumea se va sfârși în 2012, deoarece calendarul li s-a întrerupt pe 21 decembrie 2012.

Buletinul Oamenilor de Știință Atomiști anunță, de asemenea, o estimare anuală cu Ceasul Apocalipsei. Doomsday Clock din acest an a fost setat la 90 de secunde până la miezul nopții – pentru al doilea an consecutiv, „reflectând starea continuă de pericol fără precedent cu care se confruntă lumea”. Anul trecut, ceasul a fost, de asemenea, setat la 90 de secunde până la miezul nopții – cel mai aproape de miezul nopții din istoria ceasului.

Așadar, Baba Vanga a făcut o predicție despre momentul când va avea loc un conflict devastator, cel mai probabil acest lucru urmând să se întâmple în 2025.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
24 iulie 2024
24 iulie 2024