Prima pagină » Actualitate » Prăpăd pe Autostrada Soarelui! Au avut loc 3 caramboluri în care au fost implicate zeci de autoturisme şi sute de persoane cu zeci de răniţi

Prăpăd pe Autostrada Soarelui! Au avut loc 3 caramboluri în care au fost implicate zeci de autoturisme şi sute de persoane cu zeci de răniţi

16 iul. 2021, 10:19,
George Cristian în Actualitate

Autorităţile au emis o comunicare oficială în legătură cu carambolurile care s-au produs pe Autostrada Soarelui. Se pare că, conform comunicării oficiale au avut loc 3 astfel de evenimente. Vorbim despre 3 evenimente în care au fost implicate peste 50 de autoturisme, 146 de persoane şi din care a rezultat rănirea a aproximativ 22 de persoane.

Precizăm că informaţiile pot suferi modificări pentru situaţia este dinamică iar autorităţile dau noi informări de la ora la oră.

Autoritățile susțin că au fost 3 evenimente rutiere pe Autostrada Soarelui

În urma unei comunicări oficiale se pare că pe Autostrada Soarelui au avut loc 3 evenimente rutiere. 3 caramboluri în care au fost implicate mai multe autoturisme.  Conform centrului Infotrafic din cadrul IGPR un accident rutier s-a produs la km 181 . În accidentul rutier au fost implicate două maşini iar 4 persoane au suferit leziuni grave.

La km. 181, la limita dintre localitatea Peștera și Medgidia, pe sensul către Constanța, a avut loc un accident între două mașini. Potrivit primelor informații, patru persoane au suferit leziuni grave, primind îngrijiri medicale.

Ulterior, la km 181+500 m un alt accident rutier s-a produs. Impactul a fost între 5 autoturisme şi a rezultat rănirea a două persoane.

La km. 181+500 de metri, sensul către Constanța, s-a produs un alt accident în care au fost implicate 5 autovehicule. Din primele date, două persoane au fost rănite.

Cel mai grav incident s-a produs în schimb la km 183 unde au fost implicate 30-35 de autoturisme. De asemenea a fost activat și planul roșu de intervenție

La km. 183, în zona municipiului Medgidia, sensul către Constanța, a avut loc un carambol în care au fost implicate 30-35 de autovehicule.

ISU Constanta susţine faptul că în total, în evenimentele rutiere de pe Autostrada Soarelui au fost implicate 55 de maşini şi 155 de persoane.

În evenimentele rutiere produse pe Autostrada București – Constanța au fost implicate 55 de mașini și 155 de persoane.

Traficul rutier este deviat pe la nodul rutier de la km. 160, loc. Cernavodă – DN 22C Cernavodă-Murfatlar. De asemenea, pentru a evita aglomerația produsă pe autostrada A2 București-Constanța, polițiștii le recomandă șoferilor și ruta alternativa București – DN3 – Constanța.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *