Ingrediente:
Pentru blat:
500 g biscuiti digestivi
200 ml lapte
2-3 linguri de cacao
Extract de vanilie si esenta de rom
Optional, o tableta de ciocolata
Pentru crema:
Un pachet unt
200 g nuca de cocos
5-6 linguri de zahar
Fructe moi (banana)
Mod de preparare:
Se zdrobesc biscuitii in robotul de bucatarie, se amesteca cu cacao, lapte, esente si ciocolata topita.
Se lasa sa traga umezeala cateva minute, apoi se intinde din foaie de 1 cm grosime.
Pentru a nu da gres, folositi-va de doua foi de copt sau de folie alimentara ca sa mentineti foaia unita cat o rulati.
Pentru crema de cocos, se mixeaza untul, la temperatura camerei, impreuna cu zaharul, pana devine pufos, apoi se adauga cocosul.
Se amesteca pana devine uniform si se intinde peste rulada de biscuiti. Se adauga si fructele si se ruleaza, se strange cat se poate de bine si se da la rece cateva ore.
Se taie felii si se serveste.
sursa