Prima pagină » Culinar » Prăjitura Kinder Maxi King. Un desert inspirat din faimoasele dulciuri

Prăjitura Kinder Maxi King. Un desert inspirat din faimoasele dulciuri

02 oct. 2023, 12:23,
în Culinar

Prăjitura Kinder Maxi King este inspirată de faimoasele produse Kinder și este foarte apreciat pentru gustul său delicios și aspectul său atrăgător. Produsele Kinder au o reputație excelentă și sunt asociate cu amintiri frumoase din copilărie pentru mulți oameni. Această nostalgie poate adăuga un element suplimentar de plăcere atunci când savurați o prăjitură Kinder Maxi King.

Procesul de pregătire a prăjiturii nu este atât de ușor. Veți avea nevoie de mai multe ingrediente și de câteva ore pentru a pregăti deliciosul desert. Astfel, pentru aluatul de biscuiți veți avea nevoie de 200 gr de biscuiți digestivi sau simpli, 100 gr de unt topit și 2-3 linguri de cacao. De asemenea, pentru stratul de caramel veți avea nevoie de 200 gr de dulceață de lapte (ca dulceața de caramel), 100 gr de zahăr și 50 gr de unt. În plus veți mai avea nevoie de un praf de sare.

Prăjitura Kinder Maxi King. De ce ingrediente veți avea nevoie pentru a pregăti stratul de alune și de ciocolată

Astfel, pentru stratul de alune veți acea nevoie de 150 gr de alune prăjite și mărunțite. Iar pentru cel de ciocolată va fi necesar o cantitate de 200 de gr de ciocolată cu lapte sau ciocolată Kinder și de 50 gr de unt. Din moment ce aveți toate ingredientele pregătite puteți trece la pregătirea desertului.

Astfel, pentru a pregăti prăjitura veți avea nevoie să mărunțiți biscuiții într-un robot de bucătărie sau punându-i într-o pungă și folosind un sucitor. Topiți untul și adăugați cacao în el pentru a obține o pastă omogenă. De asemenea, combinați biscuiții mărunți cu amestecul de unt și cacao. Puneți acest amestec într-o tavă pătrată sau dreptunghiulară, presărându-l uniform pe fundul tăvii. După care lăsați să se răcească în frigider.

Într-o cratiță, topiți untul, adăugați zahărul și dulceața de lapte. Amestecați până când obțineți un caramel cremos. Adăugați un praf de sare pentru a evidenția aromele. După care turnați caramelul peste stratul de biscuiți din tavă. Răspândiți-l uniform și lăsați să se răcească în frigider.

Ulterior, presărați alunele mărunțite peste caramelul răcit și apăsați-le ușor cu o spatulă pentru a se lipi de caramel. Pentru a pregăti stratul de ciocolată topiți ciocolata și untul împreună, fie la bain-marie, fie în cuptorul cu microunde. Asigurați-vă că amestecul este neted. Turnați ciocolata topită peste stratul de alune și nivelați-o uniform.

De ce este atât de delicioasă prăjitura? Părerile iubitorilor de dulce

Pentru a finaliza pregătirea deliciosului desert puneți prăjitura la frigider și lăsați-o să se răcească pentru cel puțin 2-3 ore sau până când stratul de ciocolată se întărește. După ce s-a răcit suficient, tăiați „Kinder Maxi King” în pătrate sau dreptunghiuri și serviți această delicatesă delicioasă și plină de arome.

Prăjitura Kinder Maxi King este atât de delicioasă din mai multe motive care se îmbină perfect pentru a crea o experiență gustativă excepțională. Prăjitura Kinder Maxi King îmbină texturi diferite pentru a oferi o experiență bogată și variată. Biscuiții crocanți se întâlnesc cu stratul moale de caramel, iar apoi se adaugă textura crocantă, toate acestea fiind învelite într-un strat generos de ciocolată.

Ingredientele individuale ale Kinder Maxi King, cum ar fi caramelul, biscuiții, alunele și ciocolata, au arome bogate și delicioase. Caramelul dulce și moale se combină cu gustul alunelor și ciocolata cu lapte pentru a crea un amestec perfect de arome.

Prăjitura Kinder Maxi King are un echilibru minunat între dulce și sărat. Caramelul dulce este echilibrat de un praf de sare, care amplifică aromele și creează o experiență gustativă complexă. Produsele Kinder sunt cunoscute pentru calitatea lor superioară și atenția la detalii. Prăjitura Kinder Maxi King este creată cu aceeași atenție la calitate și gust, respectând rețetele tradiționale care fac din produsele Kinder atât de apreciate.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024