Prima pagină » Culinar » Prăjitură gata în 10 minute fără coacere. Rețeta unui desert simplu și gustos

Prăjitură gata în 10 minute fără coacere. Rețeta unui desert simplu și gustos

24 ian. 2024, 08:57,
în Culinar

Iată cum poți să faci acasă o prăjitură gata în 10 minute fără coacere. Aceasta se poate face cu un blat pufos, aromat și cu o cremă savuroasă. Dacă vrem să îi cucerim pe cei dragi cu un deliciu rapid, putem face o prăjitură fără coacere. Iată rețeta unui desert simplu și gustos.

Prăjitură gata în 10 minute fără coacere

Când vine vorba de desertul de casă, gospodinele pricepute în bucătărie se întrec în tot felul de rețete delicioase. Dacă nu avem mult timp la dispoziție pentru a pregăti un desert savuros, putem pregăti o prăjitură gata în 10 minute fără coacere.

Delicioasa prăjitură fără coacere poate fi făcută cu blat de biscuiți și o cremă rafinată fără fierbere. Acest deliciu este ideal de servit la orice masă și la orice ocazie alături de alte deserturi rafinate. Pentru iubitorii de deserturi cu cremă și cu foi fragede, putem face o prăjitură Albă ca Zăpada. Prăjitura Albă ca Zăpada este adorată de cei mari și mici, fiind nelipsită de la mesele de sărbătoare în familie, dar și ori de câte ori vrem să ne încântăm papilele gustative cu un adevărat deliciu. Pentru a pregăti desertul savuros vom avea nevoie de câteva ingrediente și de un strop de imaginație, iar succesul culinar va fi garantat. Dacă ținem cont de câteva trucuri din rețeta bunicii, sucesul culinar va fi garantat.

La fel de bine putem face și o prăjitură cu blat însiropat și nucă. Aceasta le va aminti celor dragi de vremea copilăriei și de rețetele bunicii. O prăjitură fără coacere gata în doar 10 minute este alegerea perfectă pentru orice masă.

Cum să pregătești un desert savuros după cea mai simplă rețetă

Pentru o prăjitură gata în 10 minute fără coacere vom avea nevoie de biscuiți simpli, 150 g de făină, 250 g de unt, 150 g de zahăr, 100 g de ciocolată amăruie, 50 g de cacao, esență de vanilie, 200 ml de lapte, 1 lingură de miere și 250 ml de frișcă.

Mai întâi vom pregăti crema pentru delicioasa prăjitură. Se pune făina într-o cratiță împreună cu laptele, cacao și zahărul. Se fierbe crema la foc mic până capătă o consistență ca de budincă. Se adaugă untul apoi se amestecă din nou.

La final, se pune mierea și se toarnă crema într-un bol apoi se ține la cuptorul cu microunde timp de 1 minute. După aceea se pune folie alimentară pe o tavă mare apoi se așază biscuiții simpli dați prin lapte. Peste primul strat de biscuiți se pune un strat de cremă apoi încă un strat de biscuiți înmuiați în lapte.

Se procedează la fel până se termină crema și biscuiții. Se pune desertul la rece timp de câteva ore apoi se scoate și se porționează pentru a fi servită. Prăjitura cu blat de biscuiți este gustoasă, aromată și ușor de făcut. Pentru prepararea acestui desert avem nevoie de câteva ingrediente și de un plus de imaginație, iar la final ne vom încânta papilele gustative cu o prăjitură fină și cremoasă.

Acest desert simplu și rapid îi va cuceri pe toți cei de la masă. O prăjitură fără coacere este ideală de servit la orice ocazie. Rețeta este simplă și la îndemâna oricui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
22 noiembrie 2024
22 noiembrie 2024