Prima pagină » Culinar » Prăjitură din 3 ingrediente fără coacere. Rețeta simplă pentru un desert de casă savuros

Prăjitură din 3 ingrediente fără coacere. Rețeta simplă pentru un desert de casă savuros

15 nov. 2023, 09:50,
BZI.ro, în Culinar

Atunci când vrem să ne răsfățăm cu un desert cremos, gustos și rapid, putem face o prăjitură din 3 ingrediente fără coacere. Pentru acest deliciu avem nevoie de biscuiți, lapte și brânză, iar cu un strop de imaginație și îndemânare vom obține prăjitura perfectă. Prăjitura din 3 ingrediente fără coacere este ideală de servit la mesele festive, dar și ori de câtte ori dorim să ne încântăm papilele gustative. Iată rețeta simplă pentru un desert de casă savuros.

Prăjitură din 3 ingrediente fără coacere

Dacă vrem să pregătim un desert cremos, gustos și cu o textură fină, putem face o prăjitură din 3 ingrediente fără coacere. Aceasta este savuroasă și ideală de pregătit chiar și pentru cei începători în bucătărie. Prăjitura fără coacere făcută cu bicuiți, cremă de brânză și lapte este alegerea perfectă pentru orice ocazie.

Desertul savuros este ușor de făcut și poae fi făcut ori de câte ori vrem să îi cucerim pe cei dragi cu un adevărat deliciu. O altă prăjitură gustoasă ce se pregătește rapid este un tiramisu cu fructe la pahar. Acesta îi va cuceri pe toți cei de la masă.

Pentru iubitorii de deserturi dietetice putem face o prăjitură cu fulgi de ovăz și banane. Aceasta este aromată, gustoasă, sănătoasă și este recomandată și celor care se află la dietă.

Prăjitura din 3 ingrediente fără coacere este desertul perfect pentru orice ocazie. Se face rapid, iar dacă ținem cont de câteva trucuri din rețeta clasică, succesul culinar va fi garantat.

Rețeta cu care vei obține un desert irezistibil

Pentru prăjitura din 3 ingrediente fără coacere vom avea nevoie de 350 g de biscuiți simpli, 400 g de brânză proaspătă de vaci și 6 linguri de lapte condensat. Pentru a oferi desertului un plus de aromă putem adăuga și zahăr vanilat și ciocolată pentru decor.

Într-un bol se amestecă brânza de vaci cu laptele condensat. Se mixează totul foarte bine până se obține o cremă densă. După aceea se ia o tavă și se așază unul lângă altul biscuiții simpli, formând un strat uniform. Se pune după aceea un strat de cremă și se întinde foarte bine apoi se mai pune un strat de biscuiți și încă unul de cremă.

Ultimul strat trebuie să fie de cremă apoi se decorează prăjitura cu fulgi de ciocolată și zahăr vanilat sau cu fulgi de cocos. Putem pregăti și o glazură din ciocolată topită. Când este gata se pune prăjitura la frigider pentru câteva ore. După aceea se scoate de la rece și se porționează pentru a fi servită. Cu siguranță această prăjitură va fi apreciată de toți cei de la masă.

Prăjitura din 3 ingrediente fără coacere este gustoasă, are un aspect deosebit și este gata în doar câteva minute. Acest desert încântător poate fi pregătit la mesele festive, dar și atunci când vrem să ne răsfățăm cu ceva dulce. Prăjiturile fără coacere sunt pe placul multor gospodine deoarece rețetele sunt simple, rapide, iar rezultatele sunt spectaculoase. Deserturile cu biscuiți sunt savuroase și apreciate de toți cei de la masă. Pentru iubitorii de delicii cu multă cremă putem face și un tort cu blat de biscuiți. Rețetele sunt diverse și pot fi adaptate după preferințe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
06 iulie 2024
06 iulie 2024