Ingrediente:
cca 400 gr biscuiti simpli
1 cutie cu lapte condensat
80 gr zahar brun
1/2 pachet unt
50 ml lapte
cca 450 gr fulgi de ciocolata
Mod de preparare:
1. Tapeteaza o tava cu folie alimentara si pulverizeaza putin spray de gatit pe ea. Cine vrea, poate sa puna si folie de aluminiu.
2. Pune in tava un strat de biscuiti (biscuitii trebuie sa fie pusi unul langa altul).
3. Amesteca la foc mediu laptele, zaharul brun, untul si laptele condensat. Invarte in compozitie pana cand untul s-a topit, dupa care da focul la mai mare si continua sa amesteci.
4. Dupa 5 minute toarna un sfert din acest caramel peste biscuiti.
5. Pune alt strat de biscuiti si alta parte din caramel. Repeta pana la final.
6 Topeste fulgii de ciocolata si toarna peste caramelul si biscuitii din tava. Baga in frigider pentru o ora.