Prima pagină » Culinar » Dulciuri » Prajitura asta n-a mai apucat si a doua zi. Am facut-o de Revelion si cand sa gust, in platou mai erau doar firimituri
Prajitura asta n-a mai apucat si a doua zi. Am facut-o de Revelion si cand sa gust, in platou mai erau doar firimituri

Prajitura asta n-a mai apucat si a doua zi. Am facut-o de Revelion si cand sa gust, in platou mai erau doar firimituri

05 ian. 2018, 12:37,
BZI.ro, în Culinar
a:3:{s:7:"site_id";i:2;s:6:"old_id";i:21256;s:8:"site_url";s:14:"culinar.bzi.ro";}

Ingrediente:

  • 2 oua batute
  • 1 lingurita extract de vanilie
  • 36 biscuiti Oreo
  • cca 170 gr zahar
  • cca 680 gr crema de branza
  • 1 cutie de negresa instant

Citeste si As manca saptamanal asta daca as putea – Prajitura cu branza si blat de biscuiti

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 160 de grade Celsius. Unge cu putin unt o tava de copt. Mixeaza crema de branza cu zaharul pana se omogenizeaza. Afauga ouale si vanilia. Omogenizeaza. Pregateste negresa conform instructiunilor de pe ambalaj.
Pune negresa in tava, apoi un strat de biscuiti (24 de biscuiti). Toarna crema cheesecake uniform. Marunteste restul de biscuiti si presara-i peste cheesecake.
Da tava la cuptor pentru aproximativ 45 de minutee. Cand e gata, scoate prajitura si las-o la racit cel putin 2 ore.

Citeste si reteta de salam de biscuiti

Pe langa cel de biscuiti cu cacao, salamul din fructe uscate este un deliciu pe care trebuie sa-l prepari de sarbatori.

Ingrediente:

  • 300 g stafide aurii
  • 400 g smochine
  • 200 g caju
  • 150 g seminte de floarea-soarelui
  • 100 g seminte de susan
  • 3 linguri ulei de cocos

Citeste si Prajitura Krantz – Una dintre cele mai populare si geniale prajituri pe care o puteti face acasa

Mod de preparare:

Hidratezi stafidele si smochinele cateva ore, apoi le dai prin blender. Adaugi nucile caju, semintele de floarea-soarelui si de susan. Pui uleiul de cocos si mixezi continuu. Trebuie sa obtii o compozitie usor de modelat pe care o aduni si o invelesti in folie alimentara. Dai desertul la frigider pentru 2 ore inainte sa-l servesti.

preluat de pe clickpoftabuna

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *