Prima pagină » Lifestyle » Celebritati » Praf in ochi? Adevarul despre viermii si maruntaiele pe care le mananca vedetele noastre in jungla la „Sunt celebru, scoate-ma de aici”

Praf in ochi? Adevarul despre viermii si maruntaiele pe care le mananca vedetele noastre in jungla la „Sunt celebru, scoate-ma de aici”

24 feb. 2015, 09:07,
în Lifestyle
a:3:{s:7:"site_id";i:6;s:6:"old_id";i:30880;s:8:"site_url";s:16:"lifestyle.bzi.ro";}
Serpi, gandaci, scorpioni, viermi de toate felurile, crocodili si alte lighioane pe care ne e sila sa le privim in poze, daramite sa le lasasam sa ne misune pe piele ori sa le mancam de vii! Bleah!
Acestea sunt ingredientele care fac deliciul spectatorilor si care le dau de furca celor 12 concurenti-vedeta din show-ul „Sunt celebru, scoate-ma de-aici!„. Cei 12 sunt nevoiti sa-si invinga fobiile pentru a putea face fata probelor dificile la care  sunt supusi si in urma carora castiga portii de mancare pentru intreaga tabara, hrana ce le este absolut necesara.

Cati bani au primit vedetele pentru a participa la show-ul „Sunt celebru, scoate-ma de-aici!”
 

Un „om de bine”, care stie tot ce misca in emisiunea de la PROTV, ne-a explicat cum sta, de fapt, treaba si cat sunt de expusi la pericole concurentii. Dar sa le luam pe rand.
1. Dorian Popa a fost nevoit sa caute stelute printre gandaci uriasi, scorpioni agitati sau viermi vii si urat mirositori care pluteau printr-un lichid cu iz de voma. A cotrobait intr-un avion parasit printre zeci de serpi de toate dimensiunile sau si-a lasat picioarele la discretia unui crocodil.
Pare periculos, dar… n-a fost chiar asa. „In primul rand vietatile sunt total inofensive! Gandacii aia uriasi care i-au cazut in cap lui Dorian Popa sunt doar urati. Nu fac absolut niciun rau, nu irita pielea, nu musca, nu transmit boli. Sunt la ordinea zilei in Africa de Sud, misunand peste tot”, si-a inceput explicatia o sursa extrem de  apropiata de show-ul „Sunt celebru, scoate-ma de aici!”. Potrivit aceleiasi surse, serpii cu care se intalnesc vedetele noastre nu sunt veninosi. „Li s-au scosi coltii celor veninosi, asa ca nu mai prezinta niciun pericol. Sunt la fel de periculosi ca niste ursuleti de plus”, a glumit omul nostru. Nici scorpionii in care „s-a balacit” Dorian nu sunt mai periculosi. Nu sunt otraviti si, prin urmare, nu mai pot face niciun fel de rau. Cat despre crocodil, a putut vedea toata lumea ca era vorba despre un puiut speriat, care nu stia cum sa fuga mai repede din cadita in care isi bagase tanarul picioarele.
2. Va amintiti de proba care v-a intors stomacul pe dos, in care Andreea Moldovan si Mihai Traistariu au fost nevoiti sa manance niste oribilitati? Cei doi „s-au delectat” cu plaman de miel fiert, viermi vii, ochi de peste si oua fermentate.
Ei bine, ce au mancat, de fapt, cele doua vedete reprezinta delicatese si se regasesc de obicei pe mesele africanilor si nu numai. Si asiaticii gatesc asemenea preparate, ba chiar si unele mult mai rele. Cele de mai sus se mananca la ordinea zilei in Africa, asa ca nimeni nu si-a batut joc de concurentii nostri si… au fost omeniti conform obiceiurilor locului. Ca doar si unui african cand vine in Romania ii dai sarmale si mamaliguta, nu oua stricate si viermii vii…
3. La cateva zile distanta, Elena Merisoreanu, Ruby, Dorian si Morosanu au fost nevoiti sa „joace sticluta” pe… shake-uri proteice, cu sange de vaca, maruntaie de peste, insecte la  blender si plamani de strut.
Scarbos, suntem de acord. Noi, romanii, suntem obisnuiti sa mancam bine si „ca la mama acasa”. Cam la fel ca si africanii, pentru care shake-urile de mai sus nu reprezinta nimic iesit din comun. Diferenta o face, poate, faptul ca „fresh-urile” pe care le-au degustat vedetele mioritice nu au fost „aromatizate” pentru a reduce anumite  mirosuri neplacute rezultate imediat dupa casapirea „ingredientelor” de care blender. Le-au baut direct. Africanii, le mai intensifica gustul cu diverse arome si ingrediente sau le mai iau din… duhoare. sursa: WOWbiz.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`