Prima pagină » Lifestyle » Dragoste » Pozitii sexuale cu risc de luxatii si febra musculara!

Pozitii sexuale cu risc de luxatii si febra musculara!

15 feb. 2013, 15:42,
în Lifestyle
a:3:{s:7:"site_id";i:6;s:6:"old_id";i:18276;s:8:"site_url";s:16:"lifestyle.bzi.ro";}

Multe cupluri si-au pus imaginatia la lucru si au dat nastere unor pozitii care pot duce mai degraba la luxatii si febra musculara decat la orgasm.

La perete

Tu stai cu spatele la perete si partenerul te ridica si te penetreaza, in timp ce tu iti infasori picioarele in jurul lui. Ce poate sa mearga rau: La un asemenea efort, este de asteptat ca amandoi sa transpirati, foarte mult. Partenerului ii va fi asadar mai dificil sa te tina din cauza pielii alunecoase si un moment de neatentie in care sa te scape este foarte probabil.

Pozitii periculoase

Deasupra

Partenerul sta intins pe spate, in timp ce tu stai deasupa si ii tii picioarele ridicate. Ce poate sa mearga rau: Femeia sta pe varful picioarelor si stabileste ritmul penetrarii. Daca se lasa purtata de val, poate sa indoaie din greseala penisul, ceea ce nu va fi deloc placut pentru barbat.

Pozitii periculoase

Zburatoare

Aceasta pozitie necesita o mare forta din partea ambilor parteneri. Partenerul trebuie sa te ridice si tu sa te lasi in fata, ducand picioarele in spate. Ce poate sa mearga rau: Riscul ca partenerul sa te scape este foarte mare.

Pozitii periculoase

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *