Prima pagină » Lifestyle » Dragoste » Pozitia sexuala preferata în functie de zodie
Pozitia sexuala preferata în functie de zodie

Pozitia sexuala preferata în functie de zodie

07 apr. 2010, 10:25,
BZI.ro, în Lifestyle
a:3:{s:7:"site_id";i:6;s:6:"old_id";i:207;s:8:"site_url";s:16:"lifestyle.bzi.ro";}

Berbec: Esti una dintre putinele femei care nu se sfieste sa ia initiativa. Asa ca tu în poala lui în caz ca era pe un scaun la calculator sau pe canapea la TV sunt dintre pozitiile tale obisnuite. Si cum adori sexul spontan, nici pozitia în picioare în lift sau cabina de proba nu-ti e straina.

Taur: O femeie senzuala ca tine are mai multe pozitii preferate. Tie îti place amorul în tihna si în conditii confortabile. Iar o pozitie care îti place cu siguranta este cea a „linguritelor”, în care amandoi sunteti pe o parte, iar el te imbratiseaza pe la spate.

Gemeni: Nimeni nu iubeste variatia mai mult decat tine. Poate doar Sagetatorul. Asa ca ai cate o pozitie sexuala preferata pe saptamana. Si te inspiri din mai multe surse de inspiratie cand e vorba sa încerci ceva nou.

Rac: Oricat ai încerca, de dragul lui, diverse posturi din Kama Sutra, în realitate tot pozitia misionarului îti face cea mai mare placere. Faptul ca îl poti îmbratisa si privi în ochi în timpul sexului te incita foarte tare…

Leu: Iti place „woman on top” fie si numai pentru ca el te poate admira în toata splendoarea, în timp ce-ti mangaie formele. In plus, ai control asupra miscarii, iar penetrarea este satisfacator de adanca.

Fecioara: Cand esti îndragostita nu te dai înapoi de la nicio pozitie. Dintre cele preferate ar putea fi „Placere dintr-o parte”, în care tu esti pe-o parte, cu un picior sprijinit de umarul lui. Daca stie si cum sa te mangaie, orgasmul e asigurat!

Balanta: In Kama Sutra se cheama „pozitia lenesului”. El e pe spate, iar tu deasupra cu spatele la el. Daca v-ati privit destul în ochi la preludiu, n-o sa te deranjeze ca acum îi admiri doar gambele, atata timp cat el îti poate mangaia fesele.

Scorpion: Se zice ca esti o maestra a amorului, asa ca nicio pozitie nu are secrete pentru tine. Cel mai tare s-ar putea sa-ti placa aceea numita „Superstimulanta”, tu cu bazinul ridicat, iar el e îngenuncheat între picioarele tale. Si poti sa-ti sprijini talpile de pieptul lui…

Sagetator: Incerci tot felul de pozitii, în partidele tale înfocate de amor. Chiar si cele mai dificile îti sunt accesibile, fiindca esti destul de sportiva. Exista una specifica zodiei tale care se cheama chiar „Arcasul”. Ca la Balanta, dar cu tine balansandu-te ca la „cosulet”.

Capricorn: Nu te dai în vant dupa pozitiile kinky sau prea acrobatice. Poate din timiditate, le preferi pe cele în care îti poti pastra demnitatea, si în care ramaneti fata în fata. Eventual întinsi pe o parte.

Varsator: Iti plac noutatile si inovatiile, inclusiv în dormitor si esti o persoana care traieste placerea la nivel mintal. Daca te simti în largul tau cu iubitul respectiv, l-ai putea surprinde cu posturi inventate de tine, pe care nu le-a încercat nimeni altcineva.

Pesti: Sa te abandonezi plina de daruire si sa te topesti în fuziunea cu el e scopul întalnirii voastre amoroase. Postura pe la spate în care te domnina si esti cu totul a lui ar putea fi în fruntea preferintelor, daca îl iubesti cu adevarat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *