Prima pagină » Magazin » POZELE pe care sotul Deliei NU ar vrea sa le revada

POZELE pe care sotul Deliei NU ar vrea sa le revada

18 sept. 2012, 16:41,
Echipa BZI.ro în Magazin
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:314833;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

Delia Matache si Razvan Munteanu s-au casatorit duminica, 16 septembrie. Ajunsa la varsta de 30 de ani, cantareata pare sa-si fi gasit fericirea, dupa cateva relatii esuate, scrie Libertatea. Una dintre ele s-a terminat chiar prost pentru Delia Matache.

Delia Matache a avut patru relatii oficiale, cunoscute de presa, inainte de a-l cunoaste pe Razvan Munteanu. Cantareata i.-a avut alaturit pe Florin Moldoveanu, pe fotbalistul Edi Iordanescu dar si pe colegul de scena Matteo si avocatul Silviu Stratulat.

Cu Edi Iordanescu a petrecut aproximativ un an, cei doi ajungand chiar sa se mute impreuna. Despartirea a fost fara scandal, insa stirea-tunet venea la cativa ani de la despartire, cand un film erotic cu Delia Matache si Edi Iordanescu a aparut pe internet. Delia a recunoscut imaginile si a spus ca a fost un joc erotic de care nu ii este rusine.

Imaginile o prezentau dezbracata, iar filmuletul era insotit de inregistrarea audio, pe care se putea auzi foarte clar cum il implora Delia pe Edi sa faca sex cu ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
26 septembrie 2024
26 septembrie 2024