Prima pagină » Stiri si curiozitati » Poze unghii cu gel. Ce este actual în 2023 și pentru ce nuanțe să optezi în noul an?

Poze unghii cu gel. Ce este actual în 2023 și pentru ce nuanțe să optezi în noul an?

06 ian. 2023, 10:00,
în Stiri si curiozitati

Pandemia a schimbat industria manichiurii, multe fashioniste au optat pentru modele ca în poze cu unghii cu gel simple. Acest fapt a adus modele de unghii laconice și simple în mainstream. Dar moda nu stă pe loc. Așa că, dacă obișnuiești să fii mereu în trend, este bine să știi care sunt cele mai noi modele de unghii cu gel de unghii în 2023.

În prezent, confortul și comoditatea se află în fruntea listei de priorități. Fashionistele și maeștrii manichiurii votează pentru manichiura laconică cu un design de gel polish. De asemenea, acestea dau preferință unghiilor scurte sau de lungime medie, pătrate, ovale sau în formă de migdală. în vârful modei se află acoperirea monocromă. Printre nuanțele la modă se numără nude, lapte, bej, galben, gri, roșu clasic și negru dramatic.

Poze unghii cu gel. Cum să atragi atenția asupra manichiurii tale

Manichiura elegantă în stil franțuzesc este încă populară. Deosebit de moderne sunt variantele de culoare și manichiura originală cu spumă, care a explodat literalmente pe Instagram. Potrivit stiliștilor, „bulele” nu numai că arată interesant, atrăgând atenția asupra unghiilor, dar, de asemenea, vă fac vizual mâinile mai tinere.

Pentru o manichiură festivă, stiliștii recomandă folia metalizată sau aurirea. Este un mod ușor și original de a transforma chiar și cea mai simplă manichiură. Folia se poate folosi în orice culoare și design, iar manichiura ta va fi un punct de atracție.

Cu ajutorul steluțelor se poate crea un frumos design de unghii cu gel. Pentru un design potrivit pot fi folosite mici steluțe aurii și autocolante din foiță de argint sau desene strălucitoare din lac. Mai aproape de primăvară, modelele florale vor fi la modă. Alături de ele extrem de actuale vor fi abstracțiile și geometria. Stiliștii de unghii sugerează un fond nude și un finisaj mat pentru toate aceste desene creative.

Ce va fi în trend în sezonul cald? Culori pe care trebuie neapărat să le porți

Odată cu sosirea verii, culorile manichiurii vor deveni mai vii și modelele vor fi mai îndrăznețe. Ojă cu gel neon și un design distractiv pentru vară este exact ceea ce recomandă designerii. Optați pentru nuanțe de lac galben, portocaliu sau roz, acestea vor fi cele mai la modă.

Dacă vrei să optezi pentru o formă scurtă trebuie să știi că cea mai ideală este cea care este mai apropiată de unghia naturală. De aceea, manichiuristele recomandă să dai unghiilor scurte o formă rotunjită sau migdală.

În ceea ce privește designul, acesta va arăta bine cu o acoperire monocromă și partea superioară lucioasă. Ca decor, puteți folosi abțibilduri, de exemplu, stelele sunt la modă în acest an. De asemenea, actuale sunt și desenele simple. Pentru a adăuga o notă festivă manichiurii tale se pot folosi pietre sau folii simple.

Ce design să alegi pentru unghiile lungi? Recomandări moderne

Unghiile lungi reprezintă de fapt o pânză pentru stilistul de unghii. Puteți încerca mai multe tendințe de manichiură deodată. De exemplu, faceți un stil franțuzesc cu margarete mici și drăguțe sau desenați un imprimeu în carouri pe 1-2 unghii și adăugați câteva flori pe acest fundal.

O manichiură multicoloră, cu un design diferit pe fiecare unghie, va arăta, de asemenea, uimitor. În plus, puteți aplica un imprimeu animal tropical sau un model geometric pe o ojă de gel.  De asemenea, puteți face un ombré fantezist în nuanțe tropicale și un design marmorat.

Mai multe decât atât, puteți folosi folie de aur sau abstracție exact ca în cele mai moderne poze cu unghii cu gel. Toate acestea vor arăta grozav pe unghiile lungi. În ceea ce privește forma, cele mai moderne sunt cele pătrate rotunjite, ovale și migdalate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`