Prima pagină » Titlurile zilei » Poze incendiare, cu cea mai sexy sportivă din Iași! Andreea Prisăcariu este „fata rea” a tenisului din România. „Am 21 de tatuaje…” – GALERIE FOTO

Poze incendiare, cu cea mai sexy sportivă din Iași! Andreea Prisăcariu este „fata rea” a tenisului din România. „Am 21 de tatuaje…” – GALERIE FOTO

27 dec. 2021, 02:00, 1 ,
Sorin Pavelescu în Titlurile zilei

Andreea Prisăcariu este una dintre cele mai frumoase sportive din Iași. Fiică de procuror, tânăra tenismenă a câștigat recent turneul ITF din Antalya. În ciuda reușitelor, sportiva ieșeană a avut și de suferit, după ce a fost hărțuită pe Instagram de un suporter

Poze incendiare, cu cea mai sexy sportivă din Iași! Andreea Prisăcariu este „fata rea” a tenisului din România. Aceasta este una dintre cele mai frumoase sportive din Iași. Fiică de procuror, tânăra tenismenă a câștigat recent turneul ITF din Antalya. În ciuda reușitelor din acest an, sportiva ieșeană a avut și de suferit, după ce a fost hărțuită pe Instagram de un suporter. Amintim că, în urmă cu câteva luni, ieșeanca Andreea Prisăcariu, în vârstă de 22 de ani, a câștigat turneul din Antalya, dotat cu premii totale de 15.000 de dolari. Ieșeanca a învins-o în finală pe italianca Aurora Zantedeschi, cu scorul de 6-3, 7-5.

Andreea Prisăcariu a câștigat în Antalya al treilea titlu ITF din carieră

Andreea Prisăcariu, locul 339 WTA, a reușit să obțină 3 victorii pe tabloul preliminar, 7-6 (2), 6-2 cu belgianca Vicky van de Peer, 6-0, 6-0 cu franțuzoaica Leire De Ezcurra și 6-3, 6-1 cu australianca Tina Nadine Smith. În primul tur, ieșeanca a învins-o pe Daria Lopatetska (Ucraina), cu scorul de 6-3, 6-4. În optimi a trecut de Yuliana Lizarazo (Columbia), cu 6-1, 6-3.

În sferturi, Andreea Prisăcariu s-a impus în fața letonei Daniela Vismane cu 6-2, 6-3, iar în semifinale a câștigat cu un simetric 6-2, 6-2 în fața bulgăroaicei Ghergana Topalova. Andreea Prisăcariu a câștigat al treilea titlu ITF din cariera sa, după cele două câștigate în 2019. Titlul la dublu a fost cucerit de cuplul format din Cristina Dinu (România) și Chantal Skamlova (Slovacia), după 6-1, 6-3 în finala cu perechea columbiană Maria Fernanda Herazo Gonzalez/Yuliana Lizarazo.

Tenismena ieșeană, îndrăgostită de tatuaje

Fostă campioană națională la juniori, sportiva din Iași este considerată mereu o prezență spectaculoasă. Andreea Prisăcariu, fostă campioană națională de tenis la 3 categorii de vârstă, are nu mai puțin de 21 de tatuaje.

„Am 21 de tatuaje. Lupul de pe brațul stâng e animalul meu sălbatic favorit. E împărțit în jumătate: o jumătate e partea mea bună, iar cealaltă e partea rea. Mai am un tatuaj pentru bunica mea, care a decedat în 2013. E un soare, consider că mă protejează de rele. Pe antebraț am tatuaje pentru bunicii mei. Mai am un mic șarpe pe ceafă. Pe glezne mai am niște stele și o semilună. Mai am o flacără, o coroană. Toate înseamnă câte ceva foarte puternic pentru mine”, a dezvăluit tenismena ieșeană în presa centrală.

Totodată, jucătoarea la Iași a subliniat că abia așteaptă să fie o „mireasă tatuată”.

„N-am cum să regret tatuajele. Fac parte din mine, au făcut parte din familia mea, mă reprezintă. Abia aștept să fiu o mireasă tatuată!”, a spus Andreea Prisăcariu.

O sportivă non-conformistă, hărțuită după un meci pierdut

Andreea Prisăcariu este, de fapt, una dintre cele mai excentrice și mai controversate jucătoare de tenis din circuit. Pe de altă parte, tenismena ieșeană Andreea Prisăcariu a fost hărțuită pe Internet de mai multe persoane, care au acuzat-o de „blat”. Andreea a primit mai multe mesaje negative după meciul pierdut, scor, 2-6, 6-3, 3-6, în fața slovenei Pia Lovric (19 ani, 841 WTA).

La turneul „W15 Antalya 2”, Andreea Prisăcariu a ajuns în faza sferturilor de finală. A fost învinsă de o jucătoare mai slab cotată, iar două persoane care au pariat pe victoria ei au hărțuit-o online, pe Instagram. Mesajele trimise au fost incalificabile.

Comentarii
  • Bauer Sigfrid

    Nu ar fi fi bine sa nu o Judecam,! face și ea ce poate, Tatuajele ei sint frumoase, mie îmi plac și mai sint și alți, dacă ea se identifica cu ele ea le poarta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`