Prima pagină » Stiri si curiozitati » Povești de groază de spus pe întuneric: Istorisiri adevărate care te vor speria garantat

Povești de groază de spus pe întuneric: Istorisiri adevărate care te vor speria garantat

16 mart. 2022, 13:11,
în Stiri si curiozitati

Cauți povești de groază de spus pe întuneric? Ai ajuns în locul potrivit! În acest articol, ți-am pregătit cele mai ciudate povești auzite vreodată. Te vor speria garantat!

Poveștile de groază sunt incitante, misterioase și atrag atenția chiar și celor mai fricoși dintre noi. Și, pentru a fi de speriat, o poveste nu trebuie să fie însoțită de personaje numeroase sau de decoruri macabre, ci poți să înspăimânți pe cineva și fără prea multe cuvinte. De aceea, în rândurile următoare, vei descoperi zece povești terifiante, care îți vor da de gândit și nu te vor lăsa să dormi.

Atenție! Dacă ești o persoană sensibilă, care se sperie ușor, stai departe de aceste povești.

o mână pe un copac

Poveștile de groază sunt incitante, misterioase și atrag atenția chiar și celor mai fricoși dintre noi.

Zece povești de groază de spus pe întuneric

1. Nu pot să mă mişc, nu pot să respir, nu pot să aud nimic şi e întuneric tot timpul. Dacă ştiam că o să mă simt atât de rău aici, le-aș fi spus să mă incinereze.

2. Fetiţa mea nu se opreşte din plâns şi ţipat în miez de noapte. M-am dus la ea la mormânt şi am rugat-o să înceteze, dar nu vrea să mă asculte sub nicio formă.

3. M-am trezit pe telefon cu o poză cu mine dormind. Locuiesc singură.

4. Era noapte, șoferul nu era prea prietenos, așa că mi-am verificat telefonul. „Sunt șoferul de pe Uber, vă aștept în fața casei”.

5. Femeia a mers până în camera de sus să verifice dacă fetiţa ei de 8 luni doarme. A găsit geamul deschis şi pătuţul gol.

6. Mama mi-a spus că ar fi bine să-mi iau din nou medicamentele pentru tratamentul schizofeniei. Dar, daca le-aș lua, n-aș mai putea vorbi cu ea. Mama a murit acum câțiva ani.

7. Faţa zâmbitoare mă privea curioasă din întunericul de după fereastra de la dormitorul meu. Locuiesc la etajul 10.

8. După o zi destul de grea la birou, am ajuns acasă şi am găsit-o pe iubita mea, cu copilul în braţe. Nici nu ştiu ce a fost mai înfricoşător: să-mi văd iubita moartă cu bebeluşul pe care nu a mai apucat să-l nască, sau faptul că cineva mi-a intrat în apartament să-i pună pe cei doi acolo.

9. „Oprește-te! Oprește-te! Am SIDA, dementule!”, l-am mințit disperată pe cel care urma să mă violeze. „Și eu!”, a răspuns acesta rânjind.

10. La câteva ore după ce am fost îngropat de viu, am auzit pe cineva care încerca să mă dezgroape. Inițial, m-am bucurat, apoi am constatat că sunetele nu veneau de deasupra, ci de sub mine. ( Sursa: shtiu.ro )

un copil speriat - imagine alb-negru

Atenție! Dacă ești o persoană sensibilă, care se sperie ușor, stai departe de aceste povești.

Poveste bonus: Omul negru

„Până la vârsta de 10 ani am locuit într-o altă casă fata de cea de acum. Ne-am mutat de acolo de aproximativ 5 ani. Lucrurile ciudate din acea casă au început când eu aveam 7 ani, iar surioara mea mai mică, 5.

Totul a început într-o seară ploioasă, când eu și sora mea ne uitam la un desen animat la TV. Aveam lumina stinsă și deodată televizorul s-a stins brusc și în cameră s-a făcut bezna. Acesta era un lucru ciudat, deoarece în restul casei era lumina și nu putea fi o pană de curent. Tata a venit la noi să verifice și a văzut ca televizorul a fost scos din priză. Noi i-am tot explicat ca ceva străin a fost în cameră, dar el a spus că noi am făcut asta și ne luăm după toate prostiile de la televizor.

Mai pe seara, părinții au plecat împreună să cumpere câte ceva pentru cină. Au spus că se întorc în 15 minute și să stăm liniștiți până atunci. După 5 minute de la plecare, curentul a căzut în toată casa. Surioara mea a început să plângă, iar eu eram panicat. Am văzut o siluetă înaltă și neagră care se deplasa prin întunericul holului.

Când părinții s-au întors, ne-au găsit în plapumă, plângând. Le-am spus ce am văzut, iar ei ne-au crezut, deoarece au găsit siguranță dată jos, iar noi nu puteam ajunge la ea. Tata a verificat toată casa și curtea, dar nu a găsit nimic. Până la urmă s-a gândit că siguranţă a căzut singură, iar noi, copiii, avem o imaginație bogată. În aceea seara, eu și surioara mea nu puteam adormi în camera noastră, deoarece tot auzeam niște foșnete ciudate prin cameră. Am stat mai mult sub plapumă, iar când am ridicat ochii, am văzut într-un colţ al camerei o siluetă neagră. Era mai neagră decât orice întuneric din această lume și avea doi ochi roșii care păreau demonici. Am țipat, iar părinții au venit. Au hotărât să ne culce în camera lor cu ei.

Restul nopții am dormit bine, dar tresăream la orice foșnet. Dimineața am găsit în camera noastră tabloul spart pe jos și caiete împrăştiate. Mama și tata chiar au înțeles că este ceva la mijloc, deoarece nu avea cine să facă asta, decât cineva străin. Au hotărât să pună camere de supraveghere în toată casa.

Seară am dormit tot cu ei, iar dimineața au verificat camerele. Toți am rămas șocați când am văzut pe camere o siluetă neagră de peste 2 metri, cu ochii roșii, care se plimba prin casă și stătea în colţuri.

Tata și mama au făcut bagajele pe loc și am plecat la un hotel. Am revenit ziua următoare și am găsit pisică pe care o lăsasem acasă, sfâșiată în bucăți și pereții mânjiți cu sângele ei. Pe un perete scria “primul sacrificiu”. Atunci tata a luat toți banii pe care îi aveam puși deoparte și am hotărât să plecăm din oraș.

Am pus casa spre vânzare, dar nu am găsit un cumpărător, până când casa a fost cumpărata de un om de afaceri care a demolat-o și a construit un bloc pe locul ei. Se aud poveşti despre siluete negre care bântuie blocul.

Noi am cumpărat o casă în alt oraș și de atunci trăim liniștiți. Pe acea ființă am numit-o Omul negru. Omule negru, haide să nu ne mai întâlnim niciodată.”, scrie creepypasta.ro.

o fantomă pe scări

„Am văzut o siluetă înaltă și neagră care se deplasa prin întunericul holului”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *