Prima pagină » Magazin » Povestea unui divort dureros! O cunoscuta cantareata de la noi s-a destainuit la Teo

Povestea unui divort dureros! O cunoscuta cantareata de la noi s-a destainuit la Teo

23 oct. 2013, 19:22,
Echipa BZI.ro, în Magazin
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:397298;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

Dupa aproape un an de tacere, cantareata de muzica populara Vasilica Tataru a vorbit despre divortul de dirijorul Cristian Nastase, omul pe care l-a iubit inca din adolescenta. Avea doar 14 ani cand l-a cunoscut si cinci ani mai tarziu i-a devenit sotie. Povestea lor de dragoste nu a avut insa un final fericit: cei doi au divortat dupa aproape 10 ani de mariaj, anul acesta.

Vasilica Tataru si-a amintit cum a inceput povestea ei de iubire si cat de mult si-a dorit sa-i stea alaturi lui Cristi Nastase toata viata. Artista a povestit ca rudele ei nu au fost de acord cu aceasta casnicie, iar mama ei a suferit mult atunci.

„Mama mea s-a impotrivit cand am vrut sa ma marit. Ar fi vrut sa merg macar un an la facultate. Nu mi-a fost usor atunci sa ma impotrivesc tuturor oamenilor pe care ii iubeam si respectam, dar inima mea asa mi-a spus. L-am iubit foarte mult pe Cristi, dovada si cei doi copii pe care i-am facut impreuna”, a spus aceasta.

Cantareata de muzica populara a vorbit cu greu despre divortul de cel care i-a fost sot aproape zece ani. A marturisit ca cei doi copii ai lor au fost foarte afectati de acest episod din viata lor.

„Divortul nostru a fost unul foarte greu. A durat aproape un an. Nu a fost usor nici pentru copii. Eu nu i-am abandonat niciodata, ba chiar in instanta i-am solicitat pe amandoi. Alin are insa domiciliul stabil la Cristi pentru ca mi-a invocat ca sunt studenta acum si nu am timp.

I-am spus de multe ori ca vreau sa fac o facultate, pentru mine. Pentru stima mea de sine. Insa au existat nenumarate discutii. Acum sunt insa studenta la Facultatea de Actorie, la Iasi. Aceasta facultate este pentru mine ca o terapie”, a povestit aceasta.

Vasilica a dezvaluit ca nu ii poarta pica fostului ei sot si i-a urat sa aiba parte de tot binele din lume.

„Ii doresc ani multi, sa fie sanatos si sa-l ajute Dumnezeu sa-si gaseasca linistea. Daca pe chipul meu vedeti afisat un zambet, paradoxal s-ar putea ca in inima mea sa fie cu totul altceva”, a declarat artista.

Sursa: click.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *