Prima pagină » Radio » Actualitate » Povestea tragică a doi copii care au rămas orfani de ambii părinți. Tatăl a murit zilele trecute, la doi ani după ce s-a stins soția lui

Povestea tragică a doi copii care au rămas orfani de ambii părinți. Tatăl a murit zilele trecute, la doi ani după ce s-a stins soția lui

26 apr. 2023, 13:53,
în Radio

Destin crunt pentru doi copii care au rămas orfani de ambii părinți, după ce în urmă cu câteva zile și-au pierdut și tatăl. Mama lor a murit în decembrie 2020, după ce l-a născut pe cel mai mic dintre copii. La acea vreme, Alfred, soțul femeii, i-a acuzat pe medici de neglijență, după apariția unor complicații la naștere.

Tragedie greu de descris în cuvinte, petrecută în familia unui militar din Corabia, județul Olt. Ionuț Alfred Toncu a murit pe 23 aprilie, la doar 35 de ani, în urma unui infarct, iar cei doi băieței ai lui au rămas acum orfani de ambii părinți. Soția militarului s-a stins în 2020, după ce a născut al doilea copil.

Doi copii care au rămas orfani de ambii părinți

„O veste tristă pentru noi și pentru toți cei care îl cunoșteau! Camaradul nostru, caporalul clasa a II-a Ionuț Alfred Toncu, a murit în urma unui infarct la vârsta de doar 35 de ani. Era alături de noi din anul 2008 și tot din 2008 și până acum a lucrat la Batalionul 1 Instrucție Olt. Avea doi copii, doi băieți ce acum au rămas și fără părintele care le mai era aproape. Soția lui Ionuț, Cristina, a murit la nașterea celui de-al doilea fiu al lor în decembrie 2020.

Ionuț era după cum spuneau colegii un om cu o inimă bună, un om care își iubea copiii mai presus de orice și care ar fi făcut orice pentru ei și pentru a-i crește frumos. Era un camarad gata să ajute, era vecinul de încredere, fiul pe care te puteai bizui. Durerea nu poate fi măsurată și nici nu poate fi ștearsă. Ce putem face este să încercăm să dăm o mână de ajutor familiei rămase în urmă și celor doi băieței.

Contul bancar în care se poate dona: RO98BRDE290SV92098602900, titular Victor Toncu, tatăl lui Ionuț. Rămas bun, camarade!”, este anunțul publicat pe pagina de Facebook a Ministerului Apărării Naționale.

O familie cu un destin tragic

Ionuț Alfred Toncu a fost condus marți pe ultimul drum, iar prietenii sunt încă în stare de șoc și au răspândit mesaje emoționante în social media. Toată lumea deplânge soarta celor doi copilași, de 2 și 4 ani, care au rămas orfani de ambii părinți.

„Ai grijă de copilașii tăi de acolo, din Rai. Nu am cuvinte, Ionuț Alfred, ce viață și ce soartă”, „Când lumea se sfârșește! Nu am putut trece peste această tragedie! De astăzi, 23 aprilie 2023, Caporal Toncu Ionuț, încadrat la UM 01252, Caracal se va întâlni cu soția lui sus în ceruri. Soția a dat naștere la doi copii, iar la nașterea celui de-al doilea a murit. O tragedie fără cuvinte!”

Ionuț Toncu (Alfred) a murit în urma unui infarct. Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace, camaradul nostru! Nu te vom uita niciodată! Condoleanțe familiei!”, „Acum 2 ani de zile, mama acestor copii a încetat din viață, astăzi și tatăl lor. Nu-mi găsesc cuvintele! Te iubim atât de mult, Ionuț, și vom fi toată viața alături de copiii tăi!”, sunt doar câteva dintre mesajele transmise pe rețelele de socializare.

În decembrie 2020, Cristina Toncu, soția lui Ionuț, a murit după ce a născut al doilea copil, iar la momentul respectiv Alfred i-a acuzat pe medici de neglijență. Cristina a născut pe cale naturală, la spitalul Municipal din Caracal, dar nu a mai apucat să își țină băiețelul la piept. Au apărut hemoragii și complicații, iar femeia a murit în ambulanță, în drum spre Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *