Prima pagină » Local » Povestea sfâșietoare a unei familii din Iași! Dintr-un tată vitreg grijuliu s-a transformat într-un monstru: „Te omor şi pe tine, cu tot cu telefon”
Povestea sfâșietoare a unei familii din Iași! Dintr-un tată vitreg grijuliu s-a transformat într-un monstru: „Te omor şi pe tine, cu tot cu telefon”

Povestea sfâșietoare a unei familii din Iași! Dintr-un tată vitreg grijuliu s-a transformat într-un monstru: „Te omor şi pe tine, cu tot cu telefon”

23 nov. 2023, 02:00,
Cosmina Puiu, în Local

Povestea sfâșietoare a unei familii din Iași! După o căsătorie eșuată, o femeie a decis să își ia fiica și să își refacă viața, în speranța că vor fi fericite. Dar dintr-un tată vitreg grijuliu, bărbatul vieții sale s-a transformat într-un monstru, fiind la un pas de a le omorî

Gioni Culiță este din satul Prigoreni, comuna ieșeană Ion Neculce, și câțiva ani buni a pozat într-un soț și un tată grijuliu. Ei s-au căsătorit în 2014 și împreună mai au trei copii minori, în vârstă de 5, 7 și 8 ani. Însă femeia mai are 3 fete din prima căsătorie, de 24, 21 și 17 ani, iar el are un fiu de 20 de ani. Până în 2022, aceștia au dus o viață fericită împreună. Dar de la o ceartă cu cea mai mare fiică vitregă și cu iubitul ei, acesta a trecut la amenințări, inducându-le o stare puternică de frică.

„O voi omorî prima data pe soția mea și apoi te omor și pe tine, cu tot cu telefon”, a strigat în gura mare, atunci, vinovatul.

Dintr-un tată vitreg grijuliu s-a transformat într-un monstru

În seara din data de 24 noiembrie 2022, soția lui s-a dus la domiciliul ei, din cauza fricii. Gioni, nervos din cale afară, i-a trimis un mesaj pe rețelele de socializare viitorului său ginere, cum că îl va omorî și pe el, dacă nu îi spune unde este soția sa. Iar în ziua de 25 noiembrie 2022, în jurul orei 15:30 a găsit-o pe femeie și a intrat în locuință. A dat cu un cuțit pe unde a apucat, provocându-i leziuni grave care au necesitat îngrijiri medicale de specialitate.

„La data de 25.11.2022, în jurul orei 15:30, după ce a pătruns fără drept şi înarmat cu un cuţit în curtea locuinţei persoanei vătămate, i-a aplicat soţiei sale mai multe lovituri de cuţit, în mod repetat şi cu intenţia de a-i suprima viaţa, în zona capului, a braţului drept şi a abdomenului, cu consecinţa producerii de leziuni constând în plagă înjunghiată penetrantă spaţiul intercostal 7-8 latero-anterior drept, plagă hepatică segmente VII-VII cu sângerare activă şi hemoperitoneu în cantitate mare, contuzie vezică biliară, plagă frontală dreapta, hematom epicranian fronto-temporo parietal drept, echimoză palpebrală inferioară dreapta şi plagă înjunghiată transfixiantă braţ drept, acţiunea sa fiind întreruptă de către persoana vătămată şi martorul, care l-au dezarmat prin aplicarea mai multor lovituri cu un par din lemn”, au declarat anchetatorii.

Ce s-a întâmplat cu agresorul

Agresorul a fost trimis în judecată sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor asupra unui membru de familie și a fost condamnat la 7 ani și patru luni de închisoare.

„În baza art. 396 alin. (2) Cod procedură penală, condamnă pe inculpatul la o pedeapsă de 7 (şapte) ani şi 4 (patru) luni închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor asupra unui membru de familie prev. de art. 32 alin. (1) raportat la art. 188 alin”, au mai spus oamenii legii în legătură cu bărbatul care dintr-un tată vitreg grijuliu s-a transformat într-un monstru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *