Prima pagină » Cancan » Povestea neștiută a Gabrielei Dima, câștigătoarea Masterchef 2022

Povestea neștiută a Gabrielei Dima, câștigătoarea Masterchef 2022

06 iun. 2022, 11:26,
BZI.ro, în Cancan

Competiția Masterchef 2022 a ajuns la final. După 20 de săptămâni în care concurenții au trecut prin experiențe culinare de neuitat, încercând să-și dovedească calitățile de bucătari de top, competiția a luat sfârșit.

Gabriela Dima a ieșit mare câștigătoare al acestei ediții, ea plecând acasă cu trofeul “MasterChef 2022” și cu un premiu în valoare de 50.000 de euro.

Au fost emoții mari în marea finală, dar Radu Dumitrescu, Chef Foa și Joseph Hadad au decis că Dima merită locul 1, în urma evoluției din concurs și a preparatelor de la ultimele probe.

„Felicitări, Gabriela, ești noul Masterchef România! Parcursul tău a fost unul deosebit, echilibrat și interesant! Minunat”, i-au spus chefii Gabrielei.

Locul 2 a fost ocupat de Marco Genna.

„Pentru mine, experiența de la Masterchef a însemnat multe lecții de viață, pe lângă cele de gătit; de competiție și…nu te joci cu timpul, Marco. E foarte periculos. Am făcut-o și în finală”, a relatat Genna, după anunțarea marelui câștigător, potrivit libertatea.ro.

Cine este Gabriela Dima, câștigătoarea Masterchef 2022

Gabriela are 33 de ani și activează în domeniul social media, unde are un post de manager. În rândul prietenilor este cunoscută drept “Doamna friptură”, pentru că obișnuiește să gătească des și împărtășește realizările ei culinare în mediul online, ca food influnecer.

Gabriela Dima are o poveste de viață tragică. Câștigătoarea Masterchef 2022 a dezvăluit, încă din primele momente de când a ajuns în competiția culinară, că s-a confruntat cu o problem gravă de sănătate – o formă rară de leucemie și singura care se poate vindeca în mod complet fără necesitatea unu transplant de măduvă. Din fericire, acum s-a vindecat complet și se bucură că poate găti, bucătăria fiind cea mai mare pasiune a ei.

„M-am vindecat. Este totul în regulă. Bucătăria, pentru mine, înseamnă fericire. Gătesc pentru prieteni, ei sunt fericiți și eu sunt fericită”, a spus Gabriela Dima la „MasterChef”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *