Prima pagină » International » Povestea milionarului care a fost abandonat lângă un tomberon la doar 2 zile după ce a fost născut
Povestea milionarului care a fost abandonat lângă un tomberon la doar 2 zile după ce a fost născut

Povestea milionarului care a fost abandonat lângă un tomberon la doar 2 zile după ce a fost născut

06 iun. 2021, 13:50,
Alexandru Ifrim în International

Povestea de viaţa a lui, Freddie Figgers, este una cu adevărat de remarcat. Bărbatul în vârstă de 31 de ani este milionar după ce a patentat și vândut mai multe invenții în domeniul tehnologiei. Însă puţină lume ştie viaţa lui Freddie Figgers şi că acesta a fost abandonat de către mama să lângă un tombero la două zile după ce l-a născut. „Nu lăsa împrejurările să decidă cine ești”, este sfatul lui, potrivit BBC.

Figgers a aflat adevărul despre originile lui când avea 8 ani. L-a întrebat pe tatăl său, Nathan, despre momentul nașterii sale – și nu a putut uita niciodată răspunsul primit.

Freddie Figgers a aflat adevărul despre orignile sale abia la vârsta de 8 ani, atunci când l-a întrebat pe tatăl sau, Nathan, despre momentul în care s-a născut. Bărbatul nu a putut să-l minte pe fiul sau aşa că a hotărât să-i spună adevărul.

„Mi-a spus: Uite, o să fiu direct, Fred. Mama ta biologică te-a aruncat, iar eu și Betty Mae (mama adoptivă, n.r.), nu am vrut să te luăm în asistență maternală și te-am adoptat, iar tu ești fiul meu”, își amintește el.

Unde a fost găsit Freddie Figgers

Freddie Figgers a fost abandonat lângă un tomberon dintr-o zonă rurală din Florida, acesta era născut doar de două zile în momentul în care a fost găsit.

„Când mi-a spus asta, m-am gândit că sunt un gunoi și m-am simțit nedorit. Dar el m-a apucat de umăr și mi-a spus:„ Ascultă, nu lăsa asta să te deranjeze vreodată””, adaugă el.

În momentul în care Nathan Figgers l-a găsit pe Freddie Figgers, era muncitor, iar soţia lui Betty Mae Figgers lucra la fermă. Aceştia locuiau în Quincy, o comunitate rurală cu aproximativ 8.000 de locuitori din nordul Floridei și aveau 50 de ani când s-a născut Freddie, în 1989.

Aceştia au mnai crescut mulţi copii în asistenta maternală, dar au decis ca pe Freddie să-l adopte. Acesta a spus că părinţii săi i=au oferit toată dragostea pe care şi-ar dorio orice copol. Însă nu era totul roz deoarece mai mulţi copii din Quincy erau răi cu el.

„Copiii să mă hărțuiau și îmi spuneau „copilul din tomberon” sau „copilul din gunoaie”, „ești murdar”. Coborâm din autobuzul școlar și uneori copiii mă aruncau într-un coș de gunoi și râdeau de mine,” spune Figgers.

Cum îi considera baitul pe părinţii săi adoptivi

Acesta a avut doar vorbe frumoase la adresa părinţilor săi adoptivi pe care îi considera nişte eroi.

„L-am văzut pe tatăl meu ajutând mereu oamenii, oprindu-se pe marginea drumului și ajutând străini, hrănind persoanele fără adăpost. M-au ajutat să devin ceea ce sunt”, spune el.

Prima invenţie pe care Freddie Figgers a inventat-o a fost datorită tatălui său. Nathan s-a îmbolnăvit de de Alzheimer şi a început să dispară tot mai des de acasă, moment în care Figgers şi-a folosit pasiunea pentru computere şi a inventat un dispozitiv de urmarie GSP pentru a veadea unde se afla tatăl său. Acesta i-a implantat dispozitivul în palpa pantofilor. După ce tatăl său a murit, băiatul a reuşit să-şi vândă invenţia pentru 2,2 milioane de dolari.

O altă invenţie a fost realizată la vârsta de 22 de ani

Tot în urma unei tragedii în familie Freddie Figgers a realizat o altă invenţie care avea să-i aducă mulţi bani. După ce o rudă de familie a murit în urma unei come diabetice, acesta a creat un glucometru care transmitea nivelurile glicemiei către o rudă apropiată, asfel încât familia să poată fi alertată și să poată chema o ambulanță.

În zonele rurale din Florida oamenii aveau mari probleme cu semnalul de la telefon şi încă foloseau internet prin dial-up, moment în care Figgeers a înfiinţat o companie de telecom. Acesta reuşind să devină cel mai tânăr proprietar din acest domeniu şi dingurul afroamerican. A fost nevoie de 394 de solicitări pentru a obține licența.

Figgers s-a căsătorit în 2015 și are o fetiță. Întrebat ce sfat i-ar da, el a spus: „Nu renunța niciodată, indiferent câtă răceală îți arată lumea”. El spune că ar vrea ca fiica să să aibă un impact pozitiv asupra fiecărui om pe care îl întâlnește, la fel cum a făcut tatăl său adoptiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`