Prima pagină » International » Povestea incredibilă a modelului cu sindrom Down! Medicii nu i-au dat nicio șansă – FOTO
Povestea incredibilă a modelului cu sindrom Down! Medicii nu i-au dat nicio șansă - FOTO

Povestea incredibilă a modelului cu sindrom Down! Medicii nu i-au dat nicio șansă – FOTO

18 sept. 2023, 13:38,
în International

Povestea incredibilă a modelului cu sindrom Down, Ellie Goldstein, poate fi luată ca model de toți cei care au acest sindrom. Deși medicii i-au spus mamei să o abandoneze în spital, mama a avut grijă de fiica ei care a ajuns la 21 de ani să fie mdoel, să ajungă pe coperta revistei Vogue, să își cumpere singură o casă și să publice o carte.

Povestea incredibilă a modelului cu sindrom Down!

Ellie Goldstein a ajuns pe culmile carierei de model la doar 21 de ani, o vârstă la care majoritatea pot visa. Acesta a apărut pe coperta numărului din mai 2023 al British Vogue, a jucat într-o campanie recentă de frumusețe Gucci și a apărut într-un videoclip Adidas.

Ellie Goldstein este un model britanic cu sindrom Down, care a adevenit faimoasă în întreaga lume.

„Îmi place să mă văd pe panouri publicitare, dar am fost cea mai încântată să mă văd pe coperta Vogue. Era visul meu să fiu pe coperta Vogue și acum sunt!”, a spus Ellie Goldstein.

Ellie este cea mai mică dintre cele două fiice ale unei familii de evrei din Ilford, Essex. Încă de mică, aceasta a fost extrem de interesată de machiaj și modă. Până la vârsta de 15 ani, ea a semnat cu agenția internațională de modele Zebedee. Înființată în 2017, de Laura Winson și Zoe Proctor, Zebedee s-a angajat să schimbe modul în care dizabilitățile, diferențele vizibile și identitatea de gen sunt reprezentate în modă și în mass-media.

Ellie Goldstein

Ellie Goldstein

Când Goldstein nu călătorește, însoțită de mama Yvonne, în locuri precum Milano, Suedia și Germania pentru prezentări de modă, ea este studentă și își concentrează studiile pe teatru și artele spectacolului. De asemenea, îi place să danseze hip-hop și își arată adesea mișcările în videoclipurile pe care le postează pe rețelele de socializare.

Ellie Goldstein a spus că speră că următoarea etapă a carierei ei de model o va duce la New York, unde vrea să continue să doboare barierele nu numai pentru ea, ci și pentru ceilalți.

„Este important pentru mine să fiu o față a incluziunii și a diversității și să deschid uși pentru alții cu diferențe sau dizabilități“, a menționat modelul.

Ellie Goldstein

Ellie Goldstein

Modelul reprezentativ al Agenției Zebedee Talent

Ellie Goldstein ocupă acum un loc proeminent pe site-ul agenției, care prezintă exemple ale muncii ei, inclusiv coperți ale revistei Glamour Magazine, Elle, Mission Mag și Euphoria Mag. În plus, aceasta, are 99.4000 de urmăritori pe Instagram, unde postează momentele importante ale ședințelor ei foto.

„Îmi place să fiu în fața camerei și să fiu plin de farmec și fabulos”, s-a destăinuit Ellie.

Ellie Goldstein, care are părul lung și ochii verzi nu este un model convențional, dar nu lasă asta să-i stea în cale.

„Ceea ce face călătoria lui Ellie și mai remarcabilă este că ea are sindromul Down și, în ciuda viziunii istorice înguste a industriei asupra frumuseții, Ellie dărâmă barierele și schimbă fața modei pentru a fi mai incluzivă. Succesul ei este o dovadă a faptului că lumea modei este pregătită și dornică să îmbrățișeze diversitatea și mă face atât de mândru să fac parte din această schimbare pozitivă”, a precizat Amy Mistry, agent la Zebedee Talent.

Povestea incredibilă a modelului cu sindrom Down, Ellie Goldstein, poate fi privită ca o rețetă de succes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *