Prima pagină » Cancan ultimă oră » Povestea impresionantă a Adrianei Trandafir. Părinții i-au interzis să se facă actriță, însă a fugit de acasă pentru a susține examenul la facultate: ,,Niciodată nu mi-a spus”

Povestea impresionantă a Adrianei Trandafir. Părinții i-au interzis să se facă actriță, însă a fugit de acasă pentru a susține examenul la facultate: ,,Niciodată nu mi-a spus”

18 dec. 2021, 14:00,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Vedeta nu a avut parte niciodată de susținerea părinților în profesia pe care și-a ales-o.

Adriana Trandafir a reușit, de-a lungul anilor, să își clădească o carieră impresionantă și a urcat pe scenele celor mai mari teatre din lume. Cu toate acestea, actrița nu a avut parte niciodată de susținerea părinților ei, atunci când a venit vorba despre pasiunea care a consacrat-o.

„Niciodată nu mi-a spus: sunt mândru de tine!”

Adriana Trandafir a ajuns una dintre cele mai renumite actrițe din țara noastră, însă până să aibă o carieră strălucită în domeniu a sacrificat multe lucruri.

Vedeta a dezvăluit recent, în cadrul emisiunii găzduite de Mirela Vaida, că părinții ei i-au interzis să dea la Actorie, așa că a fugit de acasă pentru a putea să susțină examenul. Mai mult, se pare că mama și tatăl acesteia au aflat din ziar că fiica lor a intrat prima la facultate.

Chiar dacă a simțit mereu în suflet o dezamăgire din cauza faptului că cei care au crescut-o nu i-au arătat niciodată că o apreciază, Adriana Trandafir a dezvăluit că după moartea tatălui său a găsit în biroul acestuia toate telegramele pe care i le trimisese, din timpul studenției:

„Niciodată nu mi-a spus, ‘Măi, sunt mândru de tine, te iubesc, ce actriță, ce vai-vai’. Deși a văzut că am avut niște rezultate, el îmi spunea: ‘Ei, ce să spun’.

I-am spus, ‘Tată, am spectacol la New York’, mi-a zis, ‘Ei, ce să spun’. Totuși, după ce tăticul a plecat, pe biroul lui am găsit toate telegramele mele de la facultate, în care îi spuneam că am terminat anul, că am luat cu 10 examenul, toate scrisorile mele, dar nu mi-a spus, nu mi-a arătat niciodată, decupa din ziare.”, a povestit Adriana Trandafir.

Tatăl Adrianei Trandafir a depus mărturie împotriva ei, la procesul de custodie

Faptul că părinții nu au susținut-o în carieră nu a fost singurul lucru care a marcat-o pe Adriana Trandafir. Actrița a mai avut parte de un episod cutremurător atunci când s-a luptat în instanță pentru custodia fiului ei, cu fostul soț.

Vedeta a povestit în urmă cu ceva timp, în cadrul emisiunii la care a participat, că tatăl său a depus la acea vreme mărturie împotriva ei la proces, iar asta a dărâmat-o, de-a dreptul:

„Când l-am văzut pe tata la proces, când a venit martor împotriva mea, ca să-mi ia copilul, și a spus că nu sunt în stare să-l cresc. Și mi l-au luat. Am crezut că viața s-a terminat pentru mine.”, a mărturisit Adriana Trandafir cu ochii în lacrimi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *