Prima pagină » International » Povestea gemenelor care împart acelaşi bărbat, inclusiv în dormitor. Dezvăluirile lor au şocat o întreagă lume

Povestea gemenelor care împart acelaşi bărbat, inclusiv în dormitor. Dezvăluirile lor au şocat o întreagă lume

10 mart. 2021, 13:23,
în International

Povestea gemenelor care împart acelaşi bărbat, inclusiv în dormitor, a şocat o lume întreagă. Impresionta poveste de viaţă a ieşit la iveală după ce ele au recunoscut că nu sunt geloase una pe alta şi, mai mult de atât, caută să facă totul împreună. Împreună…în 3!

Povestea gemenelor care împart acelaşi bărbat

Cine a spus că uneori lucrurile pot ajunge la extrem în viaţă, mare dreptate a avut. Povestea unor gemene identice care împart acelaşi bărbat a făcut înconjurul lumii. Se pare că cele două nu sunt deloc geloase una pe alta şi, mai mult de atât, cauta să facă totul împreună. Împreună…în 3!

Dacă unele femei sunt extrem de geloase şi nu accepta nici în ruptul capului să-şi împartă bărbatul iubit cu altele, gemenele speciale din Perth, Australia, sunt de-a dreptul permisive.

Cele două femei, gemene identice, nu se supără nici atunci când împart acelaşi bărbat şi uite aşa au ajuns într-o situaţie pe care nu de multe ori în viaţa ne este dat să o întâlnim. Mai exact, Anna şi Lucy DeCinque, îl împart pe Ben Byrne, bărbatul din viaţa lor, în vârstă de 39 de ani. Mai mult de atât, cele două surori îşi doresc din toată inima să rămână însărcinate cu el, în acelaşi timp.

Fac amor cu acelaşi bărbat

Pentru că fac totul împreună şi pentru că nu se pot dezlipi de bărbatul iubit, cuplul ciudat format din cele 3 persoane a decis să doarmă într-un pat uriaş, suficient pentru toată lumea.

Potrivit informaţiilor din presă internaţională, cei trei locuiesc în casa gemenelor, alături de mama acestora, care nu considera nimic ciudat în relaţia fiicelor sale cu acelaşi bărbat.

„Nu există gelozie în relaţia noastră. Iar Ben ne accepta aşa cum suntem şi nu ne judecă pentru obsesia noastră de a rămâne identice în tot şi toate”, spunea Anna anul trecut în martie. „Totul în viaţa noastră trebuie să fie identic. Mâncăm acelaşi lucru, ne măsurăm porţiile ca să fie la fel. Facem sport împreună, mergem la duş împreună. Nici sex nu facem separat” au spus gemenele.

Gemenele identice care s-au căsătorit cu gemeni identici şi sunt însărcinate în acelaşi timp

Gemenele identice Brittany şi Briana Deane s-au căsătorit cu un alt set de gemeni şi sunt însărcinate acum în acelaşi timp.

Brittany şi Briana Deane, în vârstă de 33 de ani, din Virginia, şi-au petrecut vieţile împreună şi au trecut prin toate marile etape împreună.

Femeile s-au căsătorit cu un alt set de gemeni identici, Josh şi Jeremy Salyers, în vârstă de 35 de ani şi, acum, sunt însărcinate în acelaşi timp.

Mai mult, surorile şi soţii lor trăiesc toţi în aceeaşi casă, scrie Daily Mail.

Brittany şi Briana s-au îmbrăcat în rochii similare cu cea a Frumoasei Adormite şi au anunţat celor 84 de mii de urmăritori pe care îi au pe Instagram că Brittany şi Josh urmează să aibă un băieţel, în timp ce Briana şi soţul ei preferat să ţină secret genul bebeluşului lor pentru moment.

Alături de imagine, gemenele au scris: ”Suntem extrem de încântate să avem un mic băieţel în familia noastră…şi numărăm zilele până când vom afla sexul bebeluşului numărul 2!”

Brittany şi Briana i-au cunoscut pe soţii lor la un festival destinat gemenilor din anul 2017. După doar 6 luni de când ambele cupluri au început relaţiile, gemenii au cerut gemenele în căsătorie.

Cele două cupluri s-au căsătorit în Ohio, în luna august 2018. Gemenele au purtat rochii identice şi şi-au anunţat şi sarcinile împreună în luna august a anului trecut. În imaginea publicată pe Instagram, ce anunţa cele două sarcini, gemenele au scris şi un mesaj emoţionant.

”Ia ghiciţi! Ambele cupluri sunt însărcinate! Suntem încântaţi şi recunoscători că suntem gravide în acelaşi timp şi că putem împărtăşi vestea cu voi!” au scris gemenele. ”Copiii nu vor fi doar verişori, ci vor fi fraţi genetici! Abia aşteptam să-i cunoaştem şi ei să se cunoască între ei!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *