Prima pagină » Cancan » Povestea fabuloasă a cuplului Gretchen Dillon și Michael Dillon. Lumea cred că sunt tată si fiică

Povestea fabuloasă a cuplului Gretchen Dillon și Michael Dillon. Lumea cred că sunt tată si fiică

30 nov. 2022, 09:32,
în Cancan

Se spune că iubirea nu ține cont de vârstă, iar cuplul din imagine este dovada clară. Cu o diferență de 27 de ani între ei, ea are 36 de ani, el 63, cei doi nu au ținut cont de nimeni și nimic și au întemeiat o familie.

Gretchen Dillon, 36 de ani, l-a cunoscut pe Michael Dillon, 63 de ani, după ce s-a întâlnit în mod constant cu el la supermarketul local. Se poate spune că a fost dragoste la prima vedere.

Deși sunt judecați și chiar se confruntă cu situații mai puțin plăcute, Gretchen și soțul ei se amuză copios pe seama remarcilor făcute de necunoscuți.

„Oamenii îl confundă adesea pe soțul meu cu tatăl meu, dar noi râdem de asta”, a spus tânăra.

Iubirea nu ține cont de vârstă. Povestea fabuloasă a cuplului Gretchen Dillon și Michael Dillon

Cei doi au spus că prietenii lor au fost inițial „șocați” de diferența de vârstă de 27 de ani, dar s-au acomodat rapid cu ideea.

”Prietena mea a încercat să mă împiedice să mă căsătoresc cu el pentru că tot spunea că voi rămâne văduvă, deoarece este cu aproape 30 de ani mai în vârstă decât mine, dar eu îl iubeam și nu mi-a păsat”, a spus tânăra.

Cu o mentalitate mult mai solidă și realistă, Michael, un expert în asigurări, crede că diferența lor de vârstă este, de fapt, un avantaj.

„Diferența de vârstă este extrem de utilă în succesul relației noastre. Sunt mult mai stabil și mai matur decât eram la 30 de ani”, a spus bărbatul.

După trei ani și jumătate de relații, cei doi și-au unit destinele în februarie 2018. Proaspeții căsătoriți au decis că vor să întemeieze o familie împreună, iar trei ani mai târziu, Gretchen a aflat că este însărcinată.

„Michael abia aștepta să fie din nou tată”, a povestit Gretchen.

Bărbatul de 61 de ani era deja tată a doi copii, dar a fost încântat să devină din nou părinte. Cuplul i-a urat bun venit băiețelului Shannon în octombrie 2021.

„Oamenii cred că sunt bunicul lui Shannon tot timpul, dar eu râd de asta”, a spus Michael, proaspătul tătic.

Cazul prezentat mai sus nu este unul singular. O femeie în vârstă de 76 de ani a fost cerută în căsătorie de iubitul ei de 19 ani

Un cuplu din Italia a făcut ravagii pe rețelele de socializare, asta după ce și-au exprimat dragostea, chiar dacă diferența este destul de mare. O femeie în vârstă de 76 de ani a fost cerută în căsătorie de iubitul ei de 19 ani. Clipul a fost luat cu asalt de internauți și a reușit să strângă în doar două zile 22 milioane de vizualizări.

Recent, Giuseppe D’Anna, în vârstă de 19 ani, a luat cu asalt internetul, după ce a dezvăluit că a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, care are 76 de ani. Imaginile au devenit rapid virale, iar cei doi au reușit să strângă în doar două zile peste 22 milioane de vizualizări.

În clipul postat de cei doi putem observa că tânărul a îngenuncheat în fața iubitei lui atunci când a cerut-o de soție. În jurul lor erau baloane uriașe în formă de inimă, iar cei doi se sărutau cu pasiune, semn că dragostea nu are vârstă și împărtășesc o poveste frumoasă de dragoste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`