Prima pagină » Titlurile zilei » Povestea din spatele sinuciderii din Nicolina. Samaras avea afaceri în Iași și își găsise marea dragoste: „Iubirea mea, va veni ziua când ne vom întâlni din nou” – FOTO

Povestea din spatele sinuciderii din Nicolina. Samaras avea afaceri în Iași și își găsise marea dragoste: „Iubirea mea, va veni ziua când ne vom întâlni din nou” – FOTO

15 apr. 2024, 02:00,
Lucian SAVA, în Titlurile zilei

S-a aflat povestea din spatele sinuciderii din Nicolina. Tânărul care s-a stins sub roțile unui tren avea afaceri în Iași și își găsise iubită. Totuși, ceva s-a întâmplat și a recurs la un gest extrem

Samaras Skander este bărbatul care a murit sub roțile unui tren, în Nicolina. Reporterii BZI au încercat să afle povestea din spatele morții tânărului. Lucrurile sunt mai complicate decât par. Samaras Skander locuia de ceva vreme în Iași, după ce-și făcuse o iubită. Împreună cu aceasta a dezvoltat o mică afacere. Femeia lângă care trăia a lăsat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

„Ai plecat prea devreme din lumea asta, ai fost un om foarte bun cu inima și sufletul curat. Te vom păstra mereu în inimile noastre. Iubirea mea va veni ziua când ne vom întâlni din nou. Chiar dacă respir și sunt vie, a murit și o parte din mine. Habibi Alah with you”, a scris iubita tânărului pe o rețea de socializare.

Povestea din spatele sinuciderii din Nicolina. Era pasionat de jocurile de noroc?

Cei din anturajul bărbatului au discutat despre faptul că Samaras pleca des de acasă și că îi plăceau jocurile de noroc. Mai mult decât atât, majoritatea cunoscuților săi cred că acesta și-a pus capăt zilelor, pentru că în trecut ar fi vorbit despre asta. Pe rețelele de socializare, rudele și prietenii bărbatului, de origine algeriană, au postat mesaje de rămas bun și fotografii cu acesta. Vă reamintim că tragedia s-a petrecut pe data de 9 aprilie, aproape de miezul nopții.

Trupul bărbatului a fost observat pe calea ferată. După ce a fost analizat, a fost transportat pentru necropsie la Institutul de Medicină Legală (IML) Iași. Ulterior,  se vor stabili cauzele decesului, deși lucrurile sunt cât se poate de clare. Leziunile pe care le-a suferit au fost incompatibile cu viața.

Ancheta polițiștilor continuă

Polițiștii anchetează moartea tânărului. Ei trebuie să afle dacă a fost, într-adevăr, vorba despre o sinucidere sau despre un accident nefericit.

„La data de 09 aprilie a.c., poliția a fost sesizată, prin apel unic de urgență 112, cu privire la faptul că trenul de pe ruta București-Iași a accidentat o persoană care se afla pe dalele din beton din compunerea pasajului, pe sensul de mers Ciurea-Nicolina. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba de un bărbat de 39 de ani, care prezenta leziuni incompatibile cu viața. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

Aceasta este povestea din spatele sinuciderii din Nicolina. Rămâne ca oamenii legii să finalizeze ancheta în acest caz.

Comentarii
  • GabiDumitrescu

    Daca a fost din cauza jocurilor de noroc, 99% sanse ca se va face uitat foarte usor cazul. Flagelul asta e sustinut de catre stat si sumele cu care sint unsi alesii pentru a nu le pune frina cu adevarat sint halucinante. Va mai aduceti aminte de ala care si-a dat foc din cauza jocurilor de noroc? Poate ca da, insa majoritatea nu ati auzit ca in aceeasi saptamina, un minor de 16 ani s-a sinucis cu ajutorul unui tren din acelasi motiv. 16 ANI, da??? TOTI de la politie si organele abilitate din judetul respectiv trebuiau demisi si trimisi in judecata. TOTI!!! In momentul ala trebuia inceputa o campanie nationala de stringere de semnaturi si eventual de proteste care sa nu se opreasca decit dupa reglementarea extrem de stricta a domeniului!!! S-a intimplat ceva? Nimic, nici macar nu a ajuns cazul in mass-media!!!

  • Publicați aberații să nu adormiți la muncă.

  • Dacă nu mai aveți material,duceți-vă la morga și luați interviu la morții, și voi tot morții sunteți! Lăsați lumea să-și plângă morții,,sunteți de cea mai joasă clasă!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
02 iulie 2024
02 iulie 2024