Prima pagină » Cancan » Povestea de viață a unui bărbat a emoționat tot internetul. ”Tata a dat-o pe mama afară și i-a spus să-și ia plozii…”

Povestea de viață a unui bărbat a emoționat tot internetul. ”Tata a dat-o pe mama afară și i-a spus să-și ia plozii…”

12 oct. 2022, 11:55,
BZI.ro, în Cancan

Sean Whalen are o poveste de viață foarte tristă, cu care a emoționat tot internetul. Acesta a mărturisit prin ce greutăți a trecut mama lor, ca să-l crească pe el și pe fratele său. Femeia era nevoită să muncească enorm, ca să le poată oferi copiilor ei tot ce au nevoie. Bineînțeles că, au existat și neajunsuri, însă Sean și fratele lui au înțeles-o pe mama lor.

De altfel, bărbatul spune că toate mamele merită respect și un ajutor ar fi oricând bine primit. Totodată, acesta este de părere că mamele care au nevoie de un ajutor, nu trebuie compătimite.

Povestea de viață a unui bărbat a emoționat tot internetul

„Ziua în care s-au despărțit părinții mei e o zi pe care mi-o voi aminti pentru totdeauna. Mama și tata s-au certat îngrozitor, așa că mama m-a luat pe mine și pe fratele meu să dormim la un hotel. Când ne-am întors a doua zi, tata schimbase deja yalele. M-am uitat cum mama s-a milogit de tata să ne lase înăuntru pentru a ne lua hainele.

El nu a cedat. Mama a chemat poliția. Nu o să uit niciodată cum un nene polițai mi-a dat un sac negru de gunoi și mi-a zis să-mi strâng lucrurile intrând cu noi în casă. Am luat tot ce am putut. Mi-am uitat caiete, cărți, jucării etc. Scopul era să ieșim cât mai repede.

Am stat toți trei înghesuiți într-o garsonieră închiriată. O biserică din apropiere ne-a ajutat cu tot ce ne-a trebuit, oale, tigăi, lenjerii de pat și mâncare. Tata a golit toate conturile bancare și nu i-a lăsat mamei nici măcar un leu. Rudele au considerat-o vinovată pe mama, așa că nu ne-au ajutat cu nimic.

Mama și-a luat două joburi. S-a chinuit. A făcut totul ca mie și fratelui meu să nu ne lipsească nimic.Nu știu cum a făcut asta. Eu aș fi renunțat, aș fi aruncat prosopul. Într-o zi, pe când eram cu familia mea la un mic restaurant am văzut o chelneriță care mi-a adus aminte de mama. S-a purtat drăgut cu noi și ne-a spus că și ea are doi copii acasă, că e mama singură. Se vedea că muncește mult și că se străduiește să zâmbească tuturor. I-am lăsat un bacșiș considerabil.”

Povestea emoționantă a unui tată rămas singur cu șapte copii!

Povestea tristă a lui Marian Gâlii a început pe data de 8 octombrie 2019, când soția lui, cea care i-a dăruit șapte copii minunați, s-a stins subit. Fără a apuca să-și ia rămas bun de la cei mici și de la cel căruia i-a jurat iubire veșnică, femeia de 35 de ani a făcut un accident vascular cerebral (AVC) și a murit la câteva ore distanță. Nimeni nu s-a aștepat la o asemenea tragedie, mai ales că visul ei cel mai mare era să-și vadă copiii crescând, pe fiecare așezat la casa sa. A lăsat în urmă o durere greu de imaginat, șapte suflete micuțe care o așteptau acasă, și pe bărbatul ei, cel care și astăzi este cutremurat de durere. De atunci, Marian și cei șapte copii se încurajează unul pe celălalt să poată merge mai departe în viață.

Redactorii BZI l-au cunoscut pe Marian Gâlii în fața Centrului Regional de Transfuzie Sanguină (CRTS) din Iași. Un bărbat modest, cu un zâmbet smerit și parcă împovărat de gânduri grele. Bărbatul ne-a povestit că de 14 ani merge să doneze sânge pentru bolnavii din spitale și pentru el, pentru că așa se simte mai bine. De un an de zile, însă, încă un motiv s-a adăugat pe lista lui. Acela de a primi bonuri de masă, ca să aibă cu ce să-și hrănească copiii.

„Acum vin ca să primesc și bonuri de masă, ca să am cu ce să-mi hrănesc copiii. Când eram eu tânăr, nu mă gândeam la asta. Pe data de 8 octombrie, soția mea, lumina ochilor mei, s-a înălțat la Ceruri. A murit subit, nimeni nu s-a așteptat la asta. Am rămas singur, cu șapte copii. Cel mai mic are trei ani, iar cel mai mare, 17. Eram la un praznic la un unchi de-al meu, acolo i s-a făcut rău și am dus-o la Spitalul «Sf. Spiridon». Acolo a și murit”, povestestea Marian Gâlii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *