Prima pagină » Cancan ultimă oră » Povestea de dragoste dintre Nosfe și soția lui, Mădălina Crețan. Cum s-au cunoscut cei doi și prin câte au trecut până să devină soț și soție

Povestea de dragoste dintre Nosfe și soția lui, Mădălina Crețan. Cum s-au cunoscut cei doi și prin câte au trecut până să devină soț și soție

16 oct. 2022, 20:00,
în Cancan ultimă oră

Povestea de dragoste dintre Nosfe și soția lui, Mădălina Crețan, poate fi inspirație pentru un scenariu de film. Ei sunt dovada că, indiferent de situațiile pe care le întâlnești, dacă o persoană îți este predestinată, atunci lucrurile se vor așeza în așa fel încât dragostea să învingă orice obstacol. Regele Trap-ului, așa cum a fost intitulat, a povestit, în urmă cu ceva vreme despre cum a început relația cu femeia care l-a făcut tată de fată.

Regele Trap-ului, așa cum a fost intitulat,a povestit, în cadrul unei emisiuni la Antena Stars că și-a cunoscut soția în timp ce era într-o relație cu o altă femeie. Mădălina, partenera de viață a artistului a declarat, la rândul ei, că i-a luat în jur de nouă luni soțului său, pentru a lua o decizie. Mai exact, a trebuit să aleagă între relația veche de cinci ani pe care o avea, sau cea pe care abia o începuse alături de cea care l-a făcut, ulterior, tată.

Povestea de dragoste dintre Nosfe și soția lui, Mădălina Crețan

Invitați în cadrul emisiunii de la Antena Stars, în urmă cu ceva vreme, Nosfe și Mădălina au povestit despre cum a început povestea lor de dragoste.

”Din păcate pentru el, la începutul relației noastre s-a aflat într-o situație dificilă. Trebuia să aleagă între o relație de 5 ani și o relație proaspătă, care nu era tocmai relație și… I-a fost foarte greu să se hotărască, iar eu sunt destul de deschisă și a fost ceva gen: ”Dai pasărea din mâna pe cioara de pe gard”. I-a luat vreo 9 luni să se hotărască. O sarcină (râde). Am suferit”, a povestit soția artistului.

La rândul lui, Nosfe a declarat că acea perioadă, de nouă luni, a fost una exrem de grea și pentru el, fiindcă și el a suferit. A durat nouă luni până când rapperul a decis să pună punct relației de cinci ani pe care o avea cu fosta lui iubită însă, spunea el, nu a regretat niciodată că a luat această decizie.

”Și eu am suferit, să știi. Eu țin foarte mult la oameni în general și nu-mi place să fac rău oamenilor, adică eu caut tot timpul să dau o veste proastă în cel mai frumos mod posibil. Deși câteodată este o prostie și mai bine direct. Acum am învățat asta. Automat atunci când s-a apropiat sfârșitul relației, eu mi-am dat seama, fiind foarte cerebral, cum a spus și ea (n.r. soția), că am luat decizia”, a adăugat Nosfe.

Prin câte au trecut până să devină soț și soție

Mai apoi, relația lor a fost pusă la încercare, căci Nosfe primise o ofertă pentru un job în Italia.

”Am avut o propunere pentru un job foarte șmecher în Italia. Trebuai să fiu asistent managerul unui președinte de bancă. Nu am plecat pentru că domnișoara, prin criza pe care a făcut-o în momentul ăla, mi-a explicat că nu trebuie să plec și că trebuie să rămân cu ea.”, a spus Nosfe.

Mădălina, soția lui Nosfe, a recunoscut că nu a fost deloc ușor să formeze un cuplu cu artistul însă spune că, deși a fost greu, ar face aceleași alegeri, oricând, din nou.

”A fost greu, dar nu îmi pare rău. Aș face-o oricând din nou. Nu știu ce m-a motivat. Pur și simplu mi se pare că este un om atât de bun și de frumos și pentru care chiar merită să lupți și să suferi, dacă e nevoie și am simțit să fac asta”, a mai zis Mădălina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`