Prima pagină » Actualitate » Două familii din Vaslui s-au bătut cu săbii și cuțite. Totul a început după povestea de dragoste a doi minori – Video
Două familii din Vaslui s-au bătut cu săbii și cuțite. Totul a început după povestea de dragoste a doi minori - Video

Două familii din Vaslui s-au bătut cu săbii și cuțite. Totul a început după povestea de dragoste a doi minori – Video

23 mai 2021, 14:14,
Alexandru Ifrim în Actualitate

O poveste de dragoste din Vaslui s-a terminat cum nu se putea mai rău. Două familii s-au luat la bătaie cu săbii şi cuţite pentru a apăra onoarea fetei, iar în urma conflicutului la spital au ajuns 3 persoane.

Un tânăr român în vârstă de 14 ani s-a îndrăgostit de o fată de etnie romă, iar familia fetei l-au reţinut pe băiat pentru a fi trimis la judecata în fața staborului ţigănesc. La judecata a participat şi familia tânărului în vârstă de 14 ani, însă la un moment dat situaţia a degenerat într-un scandal. Lupta a avut loc în stradă, iar cele două familii s-au folosit de cuţite şi săbii.

Toată confruntarea dintre cele două familii a fost surpinsă de o cameră de supraveghere care era instalată în zonă. Iar la faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie dar şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale care au intervenit de urgenţă pentru a aplana conflictul dintre cele două familii.

Potrivit Omenilor legii 3 persoane au ajuns la spital după ce au suferit vătămări corporale, aceştia fiind transportaţi la unitatea medicală a municipiului Vaslui.

„În cauză a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “distrugere”, “tulburarea ordinii și liniștii publice” și “lovire sau alte violențe”. Ancheta este în curs de desfășurare, fiind efectuate cercetări și audieri în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a tuturor persoanelor implicate în eveniment”, au declarat reprezentanții IPJ Vaslui.

Scandal în Brăila 10 persoane s-au bătut cu săbii şi cuţite

În urmă cu 5 zile pe data de 18 mai 2021, într-un cartier din Brăila, 10 persoane s-au bătut cu săbii şi cuţite. Din cei 10 participanţi 6 persoane au ajuns la spital cu răni foarte grave. La confruntare au luat parte persoane cu vârste cuprinse între 21 şi 83 de ani, toate din cartierul Chercea.

„În jurul orei 21:35, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că pe raza municipiului are loc un scandal. Din primele date a rezultat că mai multe persoane s-au agresat reciproc, unele dintre acestea prezentându-se, ulterior, la spital pentru a li se acorda îngrijiri medicale. În urma cercetărilor efectuate, mai multe persoane, implicate în eveniment, cu vârstele cuprinse între 21 și 83 de ani au fost identificate, în continuare efectuându-se cercetări pentru stabilirea cu exactitate a situației de fapt”, au anunțat polițiștii.

Un alt scandal a avut loc în Bacău

Într-o localitate din judeţul Bacău, oamenii legii au reţinut 10 persoane care s-au bătut în plină stradă. Aceştia s-ar fi folosit de scândurile unui cârd care aparţine unei femei. Când proprietara gardului a văzut ca mai mulţi oamenii au început să-i rupă scândurile aceasta s-a dus în încercea de-ai calma, însă fără rezultat, ba chiar mai mult unul dintre scandalagii ar fi lovit-o în cap pe femeie. După un apel la serviciul unic de urgenţă 112, oamenii legii şi-au făcut apariţia şi au reţinut 10 persoane pentru 24 de ore.

„La data de 31 decembrie 2020, poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Traian au fost sesizaţi de un bărbat de 32 de ani, din comună Coloneşti, cu privire la faptul că mai multe persoane tulbură liniştea publică, pe drumul sătesc. În urma activităţilor de cercetare şi investigare efectuate, poliţiştii au stabilit că şase bărbaţi, cu vârste cuprinse între 23 şi 61 de ani, în timp ce se aflau pe drumul sătesc din comună Coloneşti, în dreptul imobilului aparţinând unei femei de 40 de ani, ar fi provocat scandal şi s-ar fi lovit reciproc cu scânduri smulse din gardul imobilului, cu alte şase persoane, cu vârste cuprinse între 18 şi 47 de ani. În încercarea de a aplana conflictul, femeia de 40 de ani ar fi fost lovită de un tânăr de 25 de ani. Zece persoane au fost reţinute de poliţişti pentru o perioadă de 24 de ore şi urmează a fi prezentate Parchetului cu propuneri legale”, a declarat, purtătorul de cuvânt al IJP Bacău, inspectorul principal Cătălina Păduraru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *