Prima pagină » International » Povestea de dragoste a luat sfârșit. Jennifer Lopez și Ben Affleck, divorț după doi ani de căsnicie

Povestea de dragoste a luat sfârșit. Jennifer Lopez și Ben Affleck, divorț după doi ani de căsnicie

21 aug. 2024, 17:00,
Simona Ciobanu în International

Ben Affleck și Jennifer Lopez au decis să divorțeze după doi ani de căsătorie. Conform revistei Variety, Lopez a depus cererea de divorț marți, la tribunalul superior din comitatul Los Angeles. Data oficială a separării este consemnată ca fiind 26 aprilie, conform informațiilor oferite de news.ro.

Cei doi s-au căsătorit în Las Vegas în iulie 2022, după ce și-au reluat relația din urmă cu două decenii. Jennifer Lopez, care are acum 55 de ani, și Ben Affleck, în vârstă de 52 de ani, au început o relație la începutul anilor 2000, fiind denumiți de tabloide „Bennifer”.

„Dragostea este frumoasă. Dragostea este bună. Și se pare că dragostea este răbdătoare. Douăzeci de ani de răbdare,” a scris Lopez când a anunțat prima lor nuntă, care a avut loc în Las Vegas în iulie, semnând ca Jennifer Lynn Affleck.

După această ceremonie discretă, cei doi au organizat o a doua nuntă, fastuoasă, în Georgia, pe 20 august 2022, exact acum doi ani.

Jennifer Lopez și Ben Affleck, divorț după doi ani de căsnicie

Divorțul a venit după zvonuri conform cărora cuplul trăia separat. Cei doi și-au vândut casa din Beverly Hills, iar în luna mai, Lopez a anunțat pe site-ul său că este „îndurerată și devastată” de anularea turneului său de vară „This Is Me … Live”.

„Vă rog să înțelegeți că nu aș fi luat această decizie dacă nu aș fi simțit că este absolut necesar”, a explicat ea, asigurându-și fanii că vor fi „împreună din nou.”

Acest turneu ar fi fost primul după cinci ani și urma lansării primului său album solo din ultimul deceniu, „This Is Me … Now”.

Lopez și Affleck s-au cunoscut în 2001, pe platoul de filmare al filmului „Gigli”, unde au interpretat roluri de infractori. Prietenia lor a evoluat rapid într-o relație care a captat atenția mass-mediei, paparazzii botezându-i „Bennifer”.

Cei doi s-au logodit în noiembrie 2002, dar relația lor s-a încheiat la fel de repede cum a început. Nunta lor planificată pentru septembrie 2003 a fost amânată, iar cuplul s-a despărțit oficial patru luni mai târziu.

După această despărțire, ambele vedete au avut alte relații: Lopez s-a căsătorit cu cântărețul Marc Anthony în 2004, iar Affleck s-a căsătorit cu actrița Jennifer Garner în 2005. Lopez și Anthony s-au separat în 2011, iar Affleck și Garner și-au anunțat despărțirea în 2015.

În aprilie 2021, echipa Bennifer a fost încântată să-i vadă din nou împreună, când cei doi au fost văzuți în Los Angeles. Un an mai târziu, au devenit logodiți din nou.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *