Prima pagină » Bursa Barfelor » Poveste de la vânătoare: cine a tras la capră, cine la porc?
Poveste de la vânătoare: cine a tras la capră, cine la porc?

Poveste de la vânătoare: cine a tras la capră, cine la porc?

19 feb. 2024, 02:00, 4 ,
în Bursa Barfelor

Bre, hai să vă zică babele una de care au auzit recent și pare că este de-a dreptul ireală. Vă mai aduceți aminte de Buză de la Vislui, ăla cu portbagajul de bani? Ei bine, despre el este vorba. El este pasionat de vânătoare, iar la partidele pe care le organiza veneau mulți din capetală și din Iași. Printre autoinvitați se număra și Arăgăzel Pompa. Dar nu asta e ideea. Se spune că Buză trebuia musai să împuște ceva când avea invitați importanți, să arate cât e de priceput. Realitatea cică era alta. Mereu mergea cu un „subaltern”, foarte bun trăgător, care trăgea în locul lui. Babele numai în basmele cu Ceașcă au mai auzit de așa ceva, dar tind să creadă că povestea este adevărată.

Comentarii
  • Ce se mai aude la Iasi de familia Balanici? Nimica dragilor….mafia Nae, Florea (amantul fetei lui Nae ) si Surdu au invins adevarul!!! Traiasca braconajul!!!!

  • Cind este pus la punct cel mai mare braconier de la ipj Cazscu. Merge pe toate fondurile cel mai profitor om de la arme ESTE NEMURITOR LA ARME

  • Vorbiti prostii, comentarii scrise de directorul Florea Sebastian. Florea este calaul fondului Trifesti, nu degeaba e Lupu paznic acolo. Si Cazacu vrea ordine si disciplina!!!

  • Daca va mai amintiti de Dragos Mandache de la RAR asa va pati si Sebica Marean Florea….. sageata schiopului Surdu! Sebica Florea e geanta lui Surdu si aduna spagile pentru acesta, se stie Florea va merge la puscarie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *