Prima pagină » Local » Poveste de groază la Iași! Un bărbat a plantat un copac și a așteptat să crească să se poată spânzura de el. Ieri dimineață a fost găsit mort în spatele casei (EXCLUSIV) – FOTO

Poveste de groază la Iași! Un bărbat a plantat un copac și a așteptat să crească să se poată spânzura de el. Ieri dimineață a fost găsit mort în spatele casei (EXCLUSIV) – FOTO

19 mai 2023, 02:00, 4 ,
Cosmina PUIU/ Lucian SAVA în Local

Poveste de groază la câțiva km de Iași. Un bărbat a plantat un copac și a așteptat să crească să se poată spânzura de el, iar ieri dimineață a fost găsit mort, chiar în spatele casei. Mama lui rupe tăcerea, fiind încă într-un șoc

Viața bate filmul. Sergiu Adrian Cazan avea 41 de ani și ieri dimineață (n.r. – 18 mai 2023) a ales să își pună capăt zilelor chiar în copacul pe care l-ar fi plantat. Mama bărbatului ar fi spus că pomii din grădină au fost plantați de el și nu s-ar fi așteptat niciodată să facă asta, chiar dacă se certau aproape zilnic. Ea doar a încercat să îl aducă pe calea cea bună, însă totul pare să fi fost în zadar.

Poveste de groază la Iași! Un bărbat a plantat un copac și a așteptat să crească să se poată spânzura de el

Momente de groază în sufletul unei mame din satul Goești, comuna ieșeană Lungani. Maria Cazan, în vârstă de 60 de ani, trăiește niște clipe de coșmar după ce și-a găsit fiul spânzurat în copacul din spatele casei. Reporterii BZI au discutat cu vecinii și aceștia au transmis că cei doi locuiau împreună de ceva vreme și se mai certau, însă femeia se îngrijea de el. Sergiu Adrian a avut o casă pe care a vândut-o în urmă cu câțiva ani, pentru că a căzut în patima alcoolului și nu avea bani.

„El locuia împreună cu mama lui de ceva vreme. A avut casă și a vândut-o că el era cu alcoolul. Trebuia să aibă bani ca să bea. Și așa s-a mutat cu ea. Se certa zilnic cu tanti Maria, dar aceasta îi voia doar binele. Avea numai 41 de ani și nu s-a legat nimic de viața lui. Ea îi spunea: «Măi, băiete, lasă băutura și însoară-te, fă-ți un rost în viață». Dar el, nimic. Și uite că azi am aflat că Sergiu s-a spânzurat în copacul din spatele casei. Mama lui cred că e în șoc. Și așa că are probleme cu inima. Să îi dea putere Dumnezeu, că e o femeie tare bună”, povestește un vecin de-al bărbatului.

Polițiștii au deschis o anchetă

Mama lui a fost cea care a dat alarma. Când a văzut că fiul ei nu răspunde la telefon, aceasta nu a avut curaj să iasă din casă, parcă simțind ceva în sufletul său. A sunat direct la 112 ca să ceară ajutor. La fața locului au ajuns oamenii legii care au deschis o anchetă. Polițiștii criminaliști au rămas să efectueze verificări, întocmindu-se un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

„Astăzi, 18 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Târgu Frumos au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că fiul acesteia nu răspunde la telefon, părăsind locuința. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat, în curtea imobilului, persoana care era decedată. A fost dispusă ordonanța de efectuare a necropsiei, în vederea stabilirii cauzei decesului. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, declară reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost ridicat și transportat la Institutul de Medicină Legală (IML) Iași, în vederea efectuării necropsiei, deși lucrurile sunt destul de clare. Zilele următoare, tânărul va fi înmormântat în satul Goești. Rămâne de văzut ce vor descoperi oamenii legii în cursul anchetei pe care au deschis-o după ce Sergiu Adrian Cazan a fost găsit mort în spatele locuinței sale.

Comentarii
  • Bunelu gurmand

    Coane, eu stiu unu care s-a facut vanator ca sa isi traga un glont in cap ! Bun, cica era si pescar, da’ nu s–a-necat nici cand nevasta-sa i-a pus 3 perechi de coarne. Carevasazica, a supravietuit bine mersi ca sa le poarte.

  • Daaa si eu stiu unul care sa facut zidar ca sa moara de pe schela cazut, iar citeva cunostinte au facut carnet de sofer ca sa faca accidente iar unii chiar sau omorit , mai acum o saptamina unul si-a luat o motosapa sa se sinucida cu ea in gradina in timp ce altii sau facut politisti sa isi ia bataie pe strada, in general cam toti ne-am nascut ca sa murim , firar mama masii. cit despre spinzurat dal in pln de ratat inutil societatii

  • Probabil ca a vrut sa fie sigur ca moare înaintea pomului…

  • Fereasca Dumnezeu ce va mai trece prin cap! Asta e articol scris de un jurnalist sau de un barfitor, mancator de seminte la scara blocului ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *