Prima pagină » Economic Local » Posturile din Primăria Iași, borcane cu miere! Douăzeci de candidați pentru două posturi
Posturile din Primăria Iași, borcane cu miere! Douăzeci de candidați pentru două posturi

Posturile din Primăria Iași, borcane cu miere! Douăzeci de candidați pentru două posturi

19 oct. 2019, 04:00,
Ciprian Boaru, în Economic Local

Pe data de 28 octombrie, municipalitatea ieșeană va organiza un concurs de recrutare pentru ocuparea pe durată nedeterminată a unor posturi contractuale vacante. Este vorba despre un post de inspector de specialitate IA, inspector de specialitate I -1 post, referent IA – 2 posturi la Biroul de Management al Traficului – Direcția Tehnica și Servicii Comunitare. După selecția dosarelor de înscriere, au fost validați 20 de candidați: Bogdan Doroftei, Sebastian Gabriel Istrate, Constantin Bogdan Ghimpu, Daniel Mînăstireanu, Alexandru Sorin Tudoran, Luiza Mihaela Capșa, Vasile Daniel Drăgan, Paul Codruț Timofte, Gabriel Andronache, Gabriela Cârlescu, Marinela Dănilă, Cristina Deloiu, Constantin Cătălin Dumitriu, Vasilica David, Ștefănel Gălățanu, Vlad Gîrdea, Mihaela Mândru, Constantin Stoica, Mihaela Luminița Zlăvog, Anca Mihaela Zelincă. Cei care vor trece de proba scrisă, vor susține și un interviu.

Vechime de șapte ani

Candidații trebuie să demonstreze că au studii superioare și vechime în câmpul muncii. „Condiții specifice de participare pentru postul de inspector de specialitate IA: studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul științelor inginerești sau administrație publică, vechimea pe studii superioare 7 ani; Condiții specifice de participare pentru postul de inspector de specialitate I: studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul științelor inginerești sau administrație publică, vechimea pe studii superioare 4 ani; Condiții specifice de participare pentru 2 posturi de referent IA (studii medii): studii medii absolvite cu diplomă de bacalaureat, vechime în muncă minimum 7 ani”, se arată în anunțul Primăriei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *