Prima pagină » Local » Postul de manager al Spitalului de Boli Cronice „Sfântul Ioan” Târgu Frumos a fost scos la concurs! Ce criterii trebuie să îndeplinească persoanele care doresc să ajungă la conducerea unității medicale!
Postul de manager al Spitalului de Boli Cronice „Sfântul Ioan” Târgu Frumos a fost scos la concurs! Ce criterii trebuie să îndeplinească persoanele care doresc să ajungă la conducerea unității medicale!

Postul de manager al Spitalului de Boli Cronice „Sfântul Ioan” Târgu Frumos a fost scos la concurs! Ce criterii trebuie să îndeplinească persoanele care doresc să ajungă la conducerea unității medicale!

09 ian. 2023, 02:00,
în Local

Consiliul de Administrație din cadrul Spitalului de Boli Cronice „Sfântul Ioan” Târgu Frumos organizează un concurs pentru ocuparea funcției de manager al unității medicale. Persoanele care doresc să candideze pentru acest post își vor putea depune dosarele până pe 30 ianuarie 2023, ora 14:00

Concursul pentru ocuparea funcției de manager se va desfășura în două etape. Astfel, în data de 31 ianuarie 2023 va avea loc etapa de verificare a îndeplinirii de către candidați a condițiilor stabilite în anunțul de concurs, urmând ca în data de 14 februarie 2023, de la ora 11:00, să se desfășoare etapa de susținere și de evaluare a proiectului de management pe baza temelor-cadru.

Postul de manager al Spitalului de Boli „Sfântul Ioan” Târgu Frumos a fost scos la concurs!

Persoanele interesate să ocupe postul de manager al Spitalului de Boli Cronice „Sfântul Ioan” Târgu Frumos își vor putea depune dosarele de concurs până cel târziu 30 ianuarie 2023, ora 14:00. Selectarea dosarelor, etapă eliminatorie, și afișarea rezultatelor vor avea loc în data de 31 ianuarie 2023. Contestațiile legate de această etapă vor putea fi depuse în data de 1 februarie 2023, urmând ca rezultatele din urma contestațiilor să fie afișate în data de 3 februarie 2023.

În data de 9 februarie 2023 se va face publicarea proiectelor de management depuse de candidați, pe pagina www.spitaltargufrumos.ro, secțiunea „Anunțuri”. Până pe 10 februarie 2023 își vor putea manifesta intenția de a participa la susținerea proiectului de management, prin intermediul adresei de e-mail [email protected], persoanele interesate și mass-media.

De asemenea, 10 februarie 2023 este și termenul-limită de transmitere a întrebărilor care trebuie să aibă legătură cu proiectul de management, cu menționarea candidatului căruia îi sunt adresate, la adresa de e-mail: [email protected]. Proiectul managerial va fi susținut în data de 14 februarie 2023, începând cu ora 11:00. Rezultatele vor fi afișate în data de 15 februarie 2023, urmând ca eventualele contestații să fie depuse în decursul zilei de 16 februarie 2023. Rezultatele finale vor fi afișate în data de 20 februarie 2023.

Ce criterii trebuie să îndeplinească persoanele care doresc să ocupe funcția de manager al spitalului

La concurs se pot înscrie persoanele care cunosc limba română, scris și vorbit. De asemenea, acestea trebuie să fie absolvente de studii universitare de licență sau masterat în medicină, ştiinţe juridice sau ştiinţe economice şi trebuie să aibă cel puțin 5 ani de vechime în specialitatea studiilor. Totodată, persoanele care doresc să ocupe funcția de manager al Spitalului de Boli Cronice „Sfântul Ioan” Târgu Frumos trebuie să nu fi fost condamnate pentru săvârşirea unei infracţiuni comise cu intenţie, cu excepţia situaţiei în care a intervenit reabilitarea.

Pot candida pentru postul de manager doar persoanele care nu au fost destituite dintr-o funcție de conducere sau de execuție ori cele care nu au fost sancționate disciplinar în ultimii 5 ani. Acestea trebuie să fie apte din punct de vedere medical, fizic şi neuropsihic, dar şi să demonstreze că nu au împlinit vârsta standard de pensionare, conform legii.

Pentru a putea participa la concursul privitor la ocuparea postului de manager al Spitalului de Boli Cronice „Sfântul Ioan” Târgu Frumos, doritorii trebuie să întrunească cumulativ toate aceste condiții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *