Prima pagină » National » Postolache Marioara, o bătrână din Brăila, a primit ajutor când se aștepta mai puțin
Postolache Marioara, o bătrână din Brăila, a primit ajutor când se aștepta mai puțin

Postolache Marioara, o bătrână din Brăila, a primit ajutor când se aștepta mai puțin

01 apr. 2021, 09:27,
în National

Postolache Marioara, o bătrână din Brăila, a primit ajutor după ce o tânăra i-a aflat povestea de viață. Femeia și-a pierdut soțul și fiul, iar acum, la anii bătrâneții, soarta a lovit-o din nou. Aceasta a dezvoltat o tumoare în zona feței și necesită o operație de urgență.

Totul avea să se schimbe pentru bătrână din Brăila după ce a întâlnit pe stradă un om cu suflet mare.

Postolache Marioara a primit ajutor de la o tânără

Bătrâna rătăcea pe străzile din Brăila când o tânără a observat-o. Aceasta a fost impresionată de povestea Marioarei și a decis să o facă publică în mediul online. Tânără a făcut public cazul pe rețelele de socializare și a demarat o acțiune de strângere de donații pentru ca bătrânica să se poată opera.

„Am întâlnit aceasta bătrână în parcarea Carrefour de la Piața Mare. Era abătută și se plimba printre mașini fără a cerși … Am întrebat – o dacă o pot ajuta cu ceva și mi-a răspuns că îi este foarte rușine să cerșească, dar tumoarea din zona nasului trebuie operată și că are dureri groaznice de cap și abia mai poate respira.

Cu ochii în lacrimi mi-a zis că are soțul și băiatul decedat și că mai bine ar lua-o Dumnezeu și pe ea. Cu acordul ei am făcut o poza în speranța că poate sunt oameni cu suflet mare și o vor ajuta să strângă banii pentru operație la București pentru că aici la,Brăila nu au aparatură.”, se arată în postarea femeii.

Strigătul de ajutor nu a rămas fără răspuns. Postolache Marioara a primit ajutor din partea mai multor oameni cu suflet mare. Aceștia au făcut donații și în cel mai scurt timp bătrânică va ajunge în sala de operații.

Bătrână cărată la Ambulanța care nu a putut ajunge la ea din cauza noroiului

O situație de-a dreptul stânjenitoare a avut loc în comuna ieșeană Popricani. Din cauza drumurilor extrem de proaste, o bătrână a fost nevoită să fie cărată până la Ambulanţă.

Strada cu pricina se află în satul Țipilești comuna Popricani. Un caz similar a avut loc și în anul 2020, atunci când o persoană era cărată cu căruța până la Ambulanţă.

Salvatorii nu au putut să ajungă până la o femeie în vârstă care era bolnavă din cauza drumului extrem de rău. În imaginile surprinse se poate observa că până și calul întâmpină dificultăți în a avansa prin noroiul extrem de mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *