Prima pagină » National » Poșta Română are un nou director! Florin Valentin Ștefan a fost numit de Consiliul de Administraţiei
Poșta Română are un nou director! Florin Valentin Ștefan a fost numit de Consiliul de Administraţiei

Poșta Română are un nou director! Florin Valentin Ștefan a fost numit de Consiliul de Administraţiei

11 iun. 2021, 13:03,
George Cristian în National

Vești noi din domeniul institutilor statului din România. Liberalii au luat o decizie de ultimă oră numind în fruntea Poștei Române un liberal. Florin Valentin Ștefan este noul şef al instituţiei iar parcursul lui îl vom povesti în rândurile care urmează.

Horia Georgescu a fost demis de la șefia instituţiei care a fost preluată de noi forţe liberale. Noul șef s-a născut în judeţul Giurgiu şi a fost plecat în mai multe ţări.

Florin Valentin Ștefan este noul șef al Poștei Românie

Aşadar, Consiliul de Administrație a Poștei Române la numit în fruntea instituţiei pe Florin Valentin Ștefan. Cel amintit mai sus a fost director adjunct al Poștei Române şi este membru PNL.

Născut în localitatea Bolintin-Vale din judeţul Giurgiu, Florin Valentin Ștefan a făcut liceul în localitatea cu pricina iar ulterior s-a înscris la Facultatea de Istorie din București. A terminat studiile facultăţii în 2008 iar după aceasta s-a înscris la facultatea din Sankt Petersburg din Rusia. Revenind în România, actualul șef al Poștei Române s-a acomodat greu în țară şi a plecat în Statele Unite ale Americii. În SUA, Ștefan Valentin a lucrat pe antiterorism.

Ce avere are noul director al Poștei Române

Conform declaraţiei de avere, noul director al Poștei Române are un teren în Crevadia Mare din Giurgiu. Terenul cu o suprafață de 2.500 de metri pătraţi a fost cumpărat în 2008. La capitolul imobile, directorul are un apartament în Silver Spring din SUA. Acesta a fost cumpărat în 2016 şi are o suprafaţă de 100 metri pătraţi. Apartamentul este trecut pe numele soţiei, Eunice Kim Ştefan.

Conduce o Honda fabricată în 2008, obţinută prin cumpărare. Are 12 conturi curente, dintre care doar unul este deschis în România, în care are 9.600 de lei. Celelalte însumează 90.600 de dolari.

Are un credit bancar, contractat în 2016, scadent în 2046, în valoare de 102.000 de dolari. Veniturile sale anuale sunt de 50.000 de dolari, de la o firmă din America. Soţia lui câştiga 60.000 de dolari anual, tot de la o firmă din America. Fiind vorba despre anul fiscal 2020, veniturile de la Poşta Romană nu sunt menţionate deoarece nu era încă pus în funcţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`