Prima pagină » Actualitate » Poșta Română a fost jefuită de un angajat. Bărbatul a furat un sac de bani
Poșta Română a fost jefuită de un angajat. Bărbatul a furat un sac de bani

Poșta Română a fost jefuită de un angajat. Bărbatul a furat un sac de bani

01 nov. 2022, 21:41, 1 ,
BZI.ro, în Actualitate

În această dimineață, 1 Noiembrie, Poșta Română a fost jefuită de un angajat. Bărbatul ar fi furat un sac cu bani care se afla în mașina instituției. Suma pe care bărbatul ar fi jefuit-o este de 278.000 de Lei, aproximativ 60.000 de Euro.

Oamenii legii ai fost alertați în această dimineață, 1 Noiembrie, după ce s-a constatat că sacul cu bani, în valoare de 278.000 de Lei, aproximativ 60.000 de euro, a fost furat din mașina Poștei Române.

Un angajat al Poștei Române a jefuit mașina instituției care transporta aproximativ 60.000 de Euro

Cel care a alertat polițiștii a fost un reprezentat al Poștei Române, care a explicat că sacul cu bani a fost furat din mașină în timp ce se afla pe o stradă din Chiajna. Persoana suspectă că ar fi furat sacul este un angajat al Poștei Române, care îl însoțea pe reprezentant.

Reprezentantul a mărturisit polițiștilor că sacul cu bani se afla în mașina cu care îl transportă în mod obișnuit, astfel, cel bănuit ar fi chiar persoana care îl însoțea la livrarea banilor, un alt angajat al instituției.După apelul la numărul unic de urgență 112, în jurul orei 11:00, oamenii legii s-au deplasat la fața locului pentru a face cercetările necesare.

La scurt timp, au identificat un bărbat, în jurul vârstei de 30 de ani, principalul suspect al jafului.

Poliția a început cercetările

La fața locului s-au deplasat polițiștii din Chitila, care au început cercetările pentru a stabili cine a comis jaful în valoare de aproximativ 60.000 de Euro. De asemenea, oamenii legii au deschis un dosar de urmărire penală, în care se vor realiza cercetările necesare pentru săvârșirea infracțiunii de furt.Poliția Română a transmis un comunicat prin care oferă toate detaliile în ceea ce privește jaful.

„La data de 1 noiembrie a.c., în jurul orei 11:47, un reprezentant al Poștei Române a sesizat Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov cu privire la faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 11:40, un angajat (șofer transport valori) la aceeași instituție, l-a sesizat cu privire la faptul că în timp ce se afla oprit pe strada Eroului din Chiajna, din interiorul autoutilitarei care transporta valori monetare, a dispărut un sac, ce aparține Poștei Române, în care se afla suma de 278000, și care ar fi fost sustras de însoțitorul acestuia, angajat la aceeași instituție. La fața locului s-au deplasat cu operativitate polițiștii din Chitila pentru efectuarea activităților specifice, în cauză fiind identificat delegatul, respectiv un bărbat în vârstă de 30 de ani, bănuit de comiterea faptei sesizate. La acest moment polițiștii din Chitila efectuează activități pentru depistarea persoanei, în cauză fiind deschis dosar de urmărire penală în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt”, informează comunicatul transmis de Poliția Română.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *