Prima pagină » Economic Local » Porsche va avea un service la Iaşi, construit de cei de la APAN
Porsche va avea un service la Iaşi, construit de cei de la APAN

Porsche va avea un service la Iaşi, construit de cei de la APAN

09 oct. 2024, 17:05,
Redacția BZI în Economic Local

Grupul APAN, unul dintre cei mai mari dealeri auto la nivel naţional, care prin centrele din Brăila, Galaţi şi Iaşi comercializează mărci precum BMW, Renault, Dacia, Nissan, Honda, Fiat şi Jeep, îşi va completa portofoliul şi cu un service dedicat mărcii Porsche, primul din zona Moldovei.

Este primul din România din afara reţelei Porsche Inter Auto. Investiţia APAN în centrul Porsche de la Iaşi este estimată la 5 milioane de euro.

Porsche va avea un service la Iaşi, construit de cei de la APAN

Potrivit datelor din piaţa auto, în noiembrie ar putea avea loc inaugurarea noului service. În prezent service-uri pentru marca Porsche sunt în Bucureşti şi Timişoara.

Marca Porsche este importată pe plan local de compania Porsche Inter Auto, divizia de retail a Porsche Holding, care pe lângă statutul de dealer pentru Volks­wagen, Audi, Skoda, Seat sau Cupra este importa­tor şi reprezentant pentru Porsche, Bentley, Lam­bor­ghini şi prin PIA se pot vinde inclusiv automobile Bugatti.

În România sunt înmatriculate deja peste 5.600 de automobile Porsche, iar cele mai mul­te merg în reprezen­tanţe oficiale pentru reparaţii şi mentenanţă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`