Prima pagină » Stiri si curiozitati » Porecle pentru iubit. Spune-i că-l iubești, fără să-i spui că îl iubești

Porecle pentru iubit. Spune-i că-l iubești, fără să-i spui că îl iubești

22 feb. 2022, 14:36,
în Stiri si curiozitati

Poreclele pentru iubit sunt cele mai frumoase forme de a-ți exprima afectiunea pentru persoana pe care o iubești. La început, aceste asocieri de nume au stârnit încă din cele mai vechi timpuri amuzamentul, dar și simpatia grupului de prieteni. 

Cele mai frumoase amintiri pentru a-ți striga iubitul sunt cele care vin spontan și se bazează pe o amintire plăcută a vieții de cuplu. 

persoane care se bucura de iubirea reciproca

Mai pot fi asemănați cu super eroii copilăriei precum „Batman“, dacă este o fire orgolioasă și încăpățânată, „Spiderman“ dacă este mereu în căutarea soluțiilor și este dornic de a te ajuta sau „Marvel“ dacă este o fire puternică și curajoasă

Porecle pentru iubit, cum să îți numești partenerul 

Situațiile amuzante din viața voastră vă fac să retrăiți la aceeași intensitatea frumoasa poveste de dragoste. Pline de umor și ironie, poreclele pentru iubit sunt una dintre cele mai frumoase forme de a-ți arăta dragostea, respectul și admirația pe care o porți bărbatului ce te completează. 

Felul de a fi al bărbaților diferă de la un caracter la altul, iar noi, punem aceste întâmplări sub asocierea cu astrele și zodiile. Bărbații posesivi care vor să dețină controlul asupra direcției în relația de cuplu pot fi alintați „Price“ sau „Casanova“. Mai pot fi asemănați cu super eroii copilăriei precum „Batman“, dacă este o fire orgolioasă și încăpățânată, „Spiderman“ dacă este mereu în căutarea soluțiilor și este dornic de a te ajuta sau „Marvel“ dacă este o fire puternică și curajoasă. 

cuplu de indragostiti

Felul de a fi al bărbaților diferă de la un caracter la altul, iar noi, punem aceste întâmplări sub asocierea cu astrele și zodiile

În funcție de ce îl pasionează pe iubitul tău, îi poți alege un nume de cod pentru a-l alinta într-un mod unic și inedit. Dacă este microbist, îl poți striga, în intimitatea vieții de cuplu, pe mele celor mai mari embleme ale fotbalului românesc. Duckadam, Hagi sau Lucescu sunt doar câțiva dintre aceștia. 

Înalt și cu o postură demnă ce impune respect, una dintre poreclele pentru iubit poate fi „Ghiță“, de la celebrul baschetbalist Ghiță Mureșan. În acest fel, va exista o antonime amuzantă între nume și aspectul fizic. 

Pe lângă celebrele asocieri și prescurtări „iubi“, „iubire“ sau „puiule“, momentele petrecute alături de persoana iubită au inspirat și creat adevărate nume amuzante pentru a striga iubitul. 

cuplu care se bucura de iubirea unuia fata de celalalt

Cele mai frumoase amintiri pentru a-ți striga iubitul sunt cele care vin spontan și se bazează pe o amintire plăcută a vieții de cuplu

Asocieri și porecle pentru iubită 

Cele mai frumoase sentimente sunt acelea de iubire pură. Plină de pasiune, farmec și mister, relația de cuplu este mai intensă dacă persoanele își dau frâu liber imaginației și crează cele mai ciudate, dar și amuzante nume pentru a-și alinta persoana iubită. 

Fetele, de cele mai multe ori, sunt asociate cu lucruri și obiecte care sunt fine, sofisticate, dar și elegante. Florile sunt asociate cu puritatea de gândire și exprimare al iubitelor. O femeie gospodină va fi mereu asociată cu iscusința unei albine sau a unei furnicuțe care nu se oprește din treabă. Cu gândul la casă și familie, iubitele pot fi strigăte „Kido“ sau „Mama Urs“ sau „Foxy“, din desenele animate pentru copii. 

În funcție de dulciurile pe care le consumă frecvent, iubita poate fi alintată și „ciocolată“, „honey“ sau „sugar”. 

cuplu de indragostiti

La început, aceste asocieri de nume au stârnit încă din cele mai vechi timpuri amuzamentul, dar și simpatia grupului de prieteni

Totuși, cele mai bune porecle sunt acelea care îți trec prin minte spontan și care fac referire la momente notabile, pline de umor, definitorii pentru frumoasa poveste de dragoste. Aceste nume întăresc relația de cuplu și o consolidează prin sinceritate și apropiere.

Iubitele sunt apreciate și respectate de către partenerul lor prin cuvinte precum „frumoasa mea“, „dragă“ sau „amour“, însă, poreclele pentru iubit sunt cele mai haioase. 

 

  

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024