Prima pagină » Local » Pont pentru șoferi! Municipalitatea ieșeană scoate la mezat un lot nou de locuri de parcare
Pont pentru șoferi! Municipalitatea ieșeană scoate la mezat un lot nou de locuri de parcare

Pont pentru șoferi! Municipalitatea ieșeană scoate la mezat un lot nou de locuri de parcare

28 apr. 2023, 02:00, 2 ,
Alexandra MAISNER, în Local

Un nou lot de locuri de parcare este scos la licitație de Primăria Municipiului Iași. Peste 40 de spații pot fi închiriate de ieșenii interesați

Mai multe licitații privind închirierea unor locuri de parcare vor avea loc în următoarea perioadă. Serviciul Administrare Parcări a derulat numeroase proceduri privind închirierea. De altfel, pe parcursul anului 2022, municipalitatea a încasat cei mai mulți bani din închirierea parcărilor de reședință. Mai exact, pentru cele 1.200 de locuri, în anul 2022, Primăria Iași a primit 6,3 milioane de lei, cu 1,5 milioane de lei mai mult față de anul 2021.

Un lot nou de locuri de parcare este scos la licitație de municipalitatea ieșeană

Pe data de 11 mai 2023 va avea loc licitația cu strigare pentru închirierea unui număr de 46 de locuri de parcare. Acestea sunt situate pe bulevardul Dacia, numărul 30. Doar ieșenii care locuiesc în blocurile A1, A2, A3, A4, B13, SC4, SC5, SC6, SC7, SC8, SC10, SC11, SC12 și SC 13 au drept de participare. Important de menționat este faptul că, în vederea înscrierii la licitație, documentele necesare se vor trimite în format electronic, pe adresa de e-mail a Serviciului Administrare Parcări – Direcția Exploatare Patrimoniu, dedicată exclusiv pentru primirea documentelor procedurii, respectiv [email protected].

Cei interesați trebuie să aibă în vedere faptul că data-limită de depunere a dosarelor este 9 mai 2023, până la ora 13:00. Procedura de licitație cu strigare va fi organizată la sediul Direcției Exploatare Patrimoniu din șoseaua Națională, numărul 43. Amintim faptul că Primăria Iași a scos la licitație, în vederea închirierii, un loc de parcare pe strada Roman Vodă, numărul 9. Astfel, localnicii din blocurile B1, B2, B3, A6, A8, J2, S1, H4, H5, H6, N1, N2 și N3 pot închiria spațiul cu numărul 33. Data-limită de depunere a dosarelor este 2 mai 2023, ora 13:00.

Licitația cu strigare va avea loc pe data de 4 mai 2023, ora 10:00. În vederea înscrierii la licitație, documentele solicitate se depun în format electronic (scanat), pe adresa de e-mail a Serviciului Administrare Parcări – Direcția Exploatare Patrimoniu, destinată exclusiv pentru primirea documentelor pentru licitații, respectiv [email protected]. În ceea ce privește cele două locuri de parcare cu numerele 18 și 24, situate pe strada Plantelor, numărul 2, locatarii din blocurile 755, 757, 764 și 765 pot participa la licitația organizată în data de 2 mai 2023, ora 10:30.

Ieșenii interesați vor putea participa la licitațiile cu strigare ce vor avea loc la sediul Direcției Exploatare Patrimoniu din șoseaua Națională, numărul 43. Important de precizat este faptul că, în vederea înscrierii la licitație, documentele necesare se depun în format electronic (scanat), pe adresa de e-mail a Serviciului Administrare Parcări – Direcția Exploatare Patrimoniu, respectiv [email protected].

Ce documente sunt necesare pentru licitarea locurilor de parcare

Documentele necesare înscrierii la licitație sunt cererea de înscriere, cartea de identitate cu domiciliul stabil sau reședința unde se dorește închirierea locului de parcare pentru persoanele fizice, iar pentru persoanele juridice sunt necesare certificatul de înregistrare la Registrul Comerțului, cartea de identitate a reprezentantului legal al societății care participă la licitație, actul de proprietate sau de chirie al apartamentului ori al spațiului, certificatul de înmatriculare al autoturismului, certificatul de atestare fiscală și dovada plății taxelor de participare la licitație.

Toate acestea trebuie depuse în format electronic (scanat), la adresa de e-mail a Serviciului Administrare Parcări – Direcția Exploatare Patrimoniu, adresă al cărei scop exclusiv este de primire a documentelor pentru licitații.

Un nou lot de locuri de parcare a fost scos la licitație de Primăria Municipiului Iași, în vederea închirierii de către ieșenii interesați.

Comentarii
  • Marius Gradinariu

    Când faceți o parcare de la zero ?
    Nu doar linii trase pe parcări făcute de nea Nicu !!!
    Huoooo

  • Ieseni, nu mai inchiriati parcarea de resedinta care va este legal asigurata si dati primariei bani lunar pentru 16 ore pe zi si dese certuri cu vecinii. Vedeti ca in fiecare an se scumpesc locurile de parcare precum impozitele pe apartamente, masini si locuri de veci. Nu dati cioara din mana pe cea din par!!! Au patit si altii si acum regreta!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *