Prima pagină » Local » Pompierii s-au întors la locul tragediei din Cantemir. Trebuie să afle cum a izbucnit incendiul – EXCLUSIV FOTO, UPDATE

Pompierii s-au întors la locul tragediei din Cantemir. Trebuie să afle cum a izbucnit incendiul – EXCLUSIV FOTO, UPDATE

11 ian. 2024, 11:14,
BZI.ro, în Local

Pompierii ieșeni s-au întors astăzi, 11 ianuarie 2024, pe aleea Decebal din cartierul Cantemir, unde s-a produs o adevărată tragedie. Anchetatorii de la fața locului trebuie să afle cum a izbucnit cu exactitate incendiul din municipiu.

UPDATE: ISU Iași transmite faptul că motivul producerii incendiului se datorează folosirii focului deschis în spații închise.

„La incendiul de ieri din aleea Decebal, cauza probabilă de producere a incendiului a fost folosirea focului deschis în spații închise”, a transmis ISU Iași.

Știre inițială: Vă aducem aminte că în urmă cu o zi a izbucnit un incendiu la un apartament situat la etajul 3. Cel mai probabil pentru a scăpa de flăcări, o femeie și-a aruncat copilul pe fereastră, iar mai apoi a sărit și ea. Cei doi au ajuns în stare gravă la spital. Din nefericire, bebelușul de 4 luni nu a supraviețuit.

A fost deschis un dosar penal pentru tentativă de omor.

La fața locului s-au deplasat și polițiștii criminaliști.

„La data de 10.01.2024, ora 15.05, poliția a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că într-un apartament de la etajul 3 al unui bloc din municipiul Iași se manifestă un incediu, iar o femeie și un copil din incinta imobilului s-ar fi aruncat pe geamul apartamentului.

La fața locului polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, pompierii intervenind pentru stingerea incendiului, cele două persoane fiind preluate de ambulanță și transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză se efectuează cercetări pentru clarificarea împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment urmând a fi dispuse măsuri legale”, a transmis IPJ Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *