Prima pagină » Local » Pompierii din Iași au fost puși pe drumuri de un șofer care a crezut că i-a luat foc mașina în Bucium. După ce a sunat la 112 a plecat de la fața locului, abandonând autoturismul – EXCLUSIV

Pompierii din Iași au fost puși pe drumuri de un șofer care a crezut că i-a luat foc mașina în Bucium. După ce a sunat la 112 a plecat de la fața locului, abandonând autoturismul – EXCLUSIV

12 ian. 2022, 21:18,
BZI.ro, în Local

Din primele informații, se pare că un șofer a considerat că mașina lui a luat foc, motiv pentru care acesta a contactat autoritățile. Din fericire, s-a constatat că nu era vorba despre niciun incendiu.

La fața locului a intervenit o autospecială de intervenție și stingere din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Iași pentru a lichida flăcările.

În momentul în care au ajuns forțele de intervenție la locul evenimentului, au constatat că predomina mirosul de fum. Conducătorul autoturismului a părăsit locul incidentului.

În acest caz, echipajele poliției rutiere vor întreprinde măsurile legale pentru identificarea posesorului autoturismului în scopul verificării în totalitate a mijlocului auto.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *