Prima pagină » Local » Pompierii acționează în comuna Tomești, unde un bărbat ar fi căzut într-o fântână. Acesta era dat dispărut de joi – FOTO, VIDEO, UPDATE

Pompierii acționează în comuna Tomești, unde un bărbat ar fi căzut într-o fântână. Acesta era dat dispărut de joi – FOTO, VIDEO, UPDATE

26 mai 2023, 10:48,
în Local

În urma unui apel la numărul unic de urgență 112 efectuat în cursul zilei de joi, 25 mai, a fost semnalizată dispariția unui bărbat de 65 de ani din localitatea Goruni, comuna Tomești. În urma cercetărilor, Astăzi au fost găsite hainele acestuia lângă o fântână, astfel descoperindu-se că bărbatul ar fi căzut în ea.

UPDATE: Potrivit declarațiilor concubinei, bărbatul s-ar fi aflat în stare de ebrietate și ar fi adormit pe marginea fântânii, ceea ce a fost doar premisa sfârșitului său tragic.

UPDATE: Trupul bărbatului de 65 de ani a fost scos la suprafață și preluat de către cei de la Institutul de Medicină Legală Iași.

ȘTIRE INIȚIALĂ:  La fața locului se deplasează un echipaj de intervenție din partea ISU Iași.

„Apel 112, persoană dată dispărută de ieri – barbat, 65 de ani, în localitatea Goruni, com. Tomesti. Au fost găsite haine langa o fantana. Persoana este căzută în fântână și va fi degajată de către un echipaj de intervenție”, au transmis reprezentanții ISU Iași.

Revenim cu detalii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *