Prima pagină » National » Polițistul Marian Godină, ironie la adresa protestatarilor: „Ce face băjeții, bagabonții? Mai clansonează dimineața la 3 pe strade pentru libertate?”

Polițistul Marian Godină, ironie la adresa protestatarilor: „Ce face băjeții, bagabonții? Mai clansonează dimineața la 3 pe strade pentru libertate?”

01 apr. 2021, 22:47,
Bianca Rebegea, în National

Polițistul Marian Godină îi ironizează pe protestatarii din România, spunându-le că ar trebui să își verifice cutia poștală, pentru că amenzile din partea forțelor de ordine sunt pe cale să ajungă.

„Ce face băjeții, bagabonții? Mai clansonează dimineața la 3 pe strade pentru libertate? Sau a început să vine fițuicile prin poște?

Ochii pe poștă, băieți, ochii pe poștă!

Iar dacă ai dat mașina împrumut cuiva, adu-ți bine aminte cui, că ai doar 5 zile să spui.

PS să păstrați distanțarea la audieri, să puneți măscuța și să folosiți cu încredere dezinfectanții”, a scris, pe Facebook, Marian Godină.

Ce face băjeții, bagabonții? Mai clansonează dimineața la 3 pe strade pentru libertate?
Sau a început să vine fițuicile…

Publicată de Marian Godina pe Joi, 1 aprilie 2021

Marian Godină este nemulțumit de salariul pe care îl primește

Polițistul s-a declarat nemulțumit de salariul său, spunând că este unul foarte mic. În plus, Marian Godină a menționat, la un moment dat, că i-ar fi rușine să iasă în stradă și să ceară mărire de salariu.

Pentru a-i liniști pe acei oameni, care s-au arătat foarte curioși cu cât sunt plătiți polițiștii, Marian Godină a dezvăluit că, după 15 ani de vechime în muncă, nu încasează mai mult de 4.900 de lei. Pentru a fi și mai clar, polițistul a spus că această sumă reprezintă totalul banilor, cu tot cu sporuri și norme de hrană.

„Legat de salarii, căci și despre ele se vorbește că ar fi foarte mari, am să dau exemplu salariul meu de luna trecută. Am luat salariu 4.400 de lei. Ca să nu mai fie nevoie să răspund comentariilor în care voi fi întrebat dacă nu mai am și alte sporuri, norme de hrană etc, scriu aici că cei 4.400 de lei reprezintă totalul banilor intrați pe card. Adică e acolo inclus tot”, a dezvăluit Marian Godină pe blogul personal.

Marian Godină: „Am 15 ani vechime în poliţie. Nu am depăşit niciodată 4.900 de lei”

Marian Godină consideră că venitul lunar este unul foarte mic, mai ales că sunt foarte multe riscuri la care se expune, dar și de timpul petrecut la serviciu.

„Am 15 ani vechime în politie, din care 12 petrecuți la rutieră, numai în strada, și 3 la Serviciul pentru Acțiuni Speciale. Pentru acuratețe, pot spune că salariul diferă de la lună la lună, în funcție de orele de weekend lucrate. Așadar, sunt luni în care am ajuns la salariul de 4.800 de lei, chiar și 4.900, dar niciodată nu am depășit această sumă.

Vi se pare mult ca un polițist de la „mascați” să aibă salariu de 4.400 de lei? Repet, ăsta e salariul complet, cu toate sporurile și cu tot cu norma de hrană. Mie mi se pare că e destul de mic, ținând cont de riscuri, de faptul că îmi petrec multe nopți, sâmbete, duminici și sărbători la muncă”, a mai spus polițistul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *