Prima pagină » Actualitate » Polițistul condamnat la trei ani de închisoare cu executare prin sentință definitivă pentru uciderea Raisei s-a predat
Polițistul condamnat la trei ani de închisoare cu executare prin sentință definitivă pentru uciderea Raisei s-a predat

Polițistul condamnat la trei ani de închisoare cu executare prin sentință definitivă pentru uciderea Raisei s-a predat

13 aug. 2024, 23:20,
în Actualitate

Polițistul condamnat la trei ani de închisoare cu executare prin sentință definitivă pentru uciderea Raisei s-a predat la Curtea de Argeș, potrivit Antena 3 CNN.

Inițial, autoritățile l-au căutat pe condamnat la domiciliul său din București, dar nu l-au găsit. Ulterior, el a fost căutat în județul Argeș.

Polițiștii veniți să-l ducă la penitenciar au avut la dispoziție adresa din buletin și adresa folosită pentru comunicarea documentelor către actualul condamnat.

Oamenii legii s-au dus la Curtea de Argeș pentru a-l căuta

Ei s-au dus inițial la apartamentul său din Sectorul 6 al Capitalei. Cum bărbatul nu a fost găsit acolo, s-a luat legătura cu polițiștii din Argeș, județ în care acesta mai figurează cu un domiciliu.

Oamenii legii s-au dus la Curtea de Argeș pentru a-l căuta pe acest agent de poliție condamnat la trei ani de închisoare cu executare.

Anterior condamnării definitive și după accidentul mortal, cel care a ucis-o pe Raisa pe trecerea de pietoni a fost în continuare angajat al poliției, fiind pus să desfășoare muncă de birou. Abia de astăzi, ziua pronunțării sentinței definitive, el nu mai este polițist.

Comunicatul poliției

„În seara de 13 august a.c., polițiștii argeșeni au primit un Mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de o instanță din București, referitor la un bărbat de 33 de ani, cu domiciliul pe raza județului Argeș, condamnat la o pedeapsă privativă de libertate, ca urmare a săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Bărbatul s-a prezentat la sediul poliției, acesta fiind preluat pentru a fi încarcerat în vederea executării pedepsei”, se spune într-un comunicat difuzat de Inspectoratul de Poliție Județean Argeș în cursul serii de marți.

A fost condamnat la 3 ani de închisoare cu executare

Polițistul a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare, deși la primă instanță a primit o condamnare cu suspendare. De asemenea, el va plăti daune morale.

„Dosarul Raisa a ajuns la final! 3 ani cu executare pentru polițistul care a omorât-o pe Raisa și daune morale de 700.000 de euro! Decizia a fost schimbată aproape în totalitate”, a explicat avocatul Adrian Cuculis.

Diseară urmează să fie prima zi de detenție pentru polițist, a mai transmis avocatul Cuculis.

Accidentul a avut loc în luna ianuarie a anului 2022 pe Bulevardul Laminorului din București.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *