Prima pagină » Actualitate » Polițistul care a accidentat-o mortal pe Raisa refuză să mai facă testul poligraf
Polițistul care a accidentat-o mortal pe Raisa refuză să mai facă testul poligraf

Polițistul care a accidentat-o mortal pe Raisa refuză să mai facă testul poligraf

11 feb. 2022, 11:17,
în Actualitate

Poliţistul care a accidentat-o mortal pe Raisa pe trecerea de pietoni nu mai vrea să facă testul poligraf. Adrian Cuculis, avocatul familiei Raisei, susține că va înainta o plângere penală pentru că i se obstrucționează accesul la dosar.

Reamintim faptul că un polițist din Capitală care conducea un autoturism aparținând de Poliția Română a surprins și acroșat două fetițe care traversau strada regulamentar, pe trecerea de pietoni. Accidentul s-a soldat cu moartea uneia dintre ele. Marina, fetița supraviețuitoare a fost audiată după producerea incidentului auto.

Poliţistul refuză să mai facă testul poligraf

Agentul care a spulberat-o mortal pe Raisa în timp ce traversa regulamentar pe trecerea de pietoni, a fost deja audiat, şi a spus anchetatorilor că nu îşi aminteşte unele lucruri pentru că era în stare de şoc, rămânând ca mai apoi să fie supus detectorului de minciuni. Acum însă, acesta refuză să mai facă testul poligraf, deși inițial era dispus să fie supus acestei proceduri.

Avocatul familiei Raisei, Adrian Cuculis, a mărturisit că cei de la Brigada Rutieră au refuzat să dea orice fel de informaţie, deşi aveau instrucţiuni clare din partea procurorului în acest sens. Mai mult, Adrian Cuculis doreşte să depună o plângere penală pentru obstrucţionarea accesului la dosarul în cauză.

„Eu aflu acum de la dumneavoastră că acest polițist nu vrea să facă testul pentru că toată ziua Brigada Rutieră a refuzat orice fel de dialog, deși aveau dispoziție din partea procurorului. Au refuzat să pună la dispoziție această informație. Mai mult, urmează să depun o plângere penală împotriva celor care anchetează de la Brigada Rutieră pentru obstrucționarea vădită a accesului meu la dosarul respectiv, deși aveau această obligație”, a declarat acesta.

Adrian Cuculis: „Acum îl primește pe polițist prin spate, pe la intrarea pentru VIP-uri”

Adrian Cuculis, avocatul familiei Raisei, copila ucisă de un poliţist pe trecerea de pietoni din Capitală a făcut dezvăluiri grave de la audierile care au avut loc până acum la Brigada Rutieră Udrişte. Acesta atrage atenţia asupra faptului că poliţistului i se acordă nişte privilegii de care nu ar trebui să aibă parte în mod normal.

„Dați-mi voie să vă spun, printre altele, că polițistul a intrat prin spatele instituției, nu știu câți dintre noi, dacă ne-am fi prezentat în calitate de inculpați, am fi intrat pe la locul unde intră VIP-urile din Brigada Rutieră. Cert este că polițistul a intrat astăzi în calitatea lui de polițist acolo, nu în calitate de inculpat”, a spus avocatul Adrian Cuculis.

Acesta aduce însă acuzaţii şi la adresa comisarului-sef, Brăgădireanu Valentin, care se pare că în mod clar nu îi permite accesul în preajma martorului sau a inculpatului.

(…) Țin să vă aduc aminte că la prima audiere la care am participat, același comisar-șef, Brăgădireanu Valentin, mi-a spus că eu nu am voie să adresez întrebări martorului și să mă duc la instanța de judecată, și acum îl primește pe polițist prin spate, pe la intrarea pentru VIP-uri, și nici măcar nu respectă ordinele procurorului, care este în concediu medical, și i-a spus foarte clar să îmi comunice ceea ce s-a întâmplat astăzi, dacă polițistul urmează să fie supus testului poligraf sau nu”, a mai spus Adrian Cuculis.

Acum, după ce poliţistul a refuzat să mai facă testul poligraf, avocatul familiei Raisei, Adrian Cuculis, va continua cu depunerea plângerii penale pentru obstrucţionarea vădită a accesului său la dosarul în cauză.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *