Prima pagină » Actualitate » Polițiștii nu au iertat pe nimeni! Sute de ieșeni au fost amendați fiindcă nu au respectat aceste reguli
Polițiștii nu au iertat pe nimeni! Sute de ieșeni au fost amendați fiindcă nu au respectat aceste reguli

Polițiștii nu au iertat pe nimeni! Sute de ieșeni au fost amendați fiindcă nu au respectat aceste reguli

24 apr. 2020, 04:00,
Bianca Ciubotariu în Actualitate

Peste 400 de ieșeni au primit amenzi usturătoare după ce au încălcat regulile impuse prin autoizolare la domiciliu. Din 581 de persoane verificate, 425 au primit sancțiuni contravenționale de sute de mii de lei .

„Structurile IPJ, IJJ și Poliție Locală au efectuat un număr de 581 de verificări privind respectarea de către persoanele fizice aflate în izolare la domiciliu a restricțiilor stabilite. În urma misiunilor efectuate cu privire la respectarea Ordonanțelor Militare, au fost aplicate 425 de sancțiuni contravenționale în valoare de 953.805 lei”, au specificat reprezentanții DSP Iași.

Personal al MAPN a efectuat trei misiuni de patrulare împreună cu echipajele IPJ, utilizând 12 militari și 3 mijloace tehnice pentru a verifica dacă ieșenii respectă sau nu regulile impuse prin Ordonanța Militară. Totodată, ITPF a executat două misiuni de patrulare în colaborare cu IPJ. Reamintim faptul că aceștia au rolul de a verifica dacă ieșenii poartă declarația specifică, dacă ieșirea lor din casă este justificată și dacă respectă regulamentul impus de autorități privind distanțarea socială.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`