Prima pagină » Local » Polițiștii locali din Iași își cumpără haine noi. Instituția a lansat procedura de achiziție pentru bocanci, șepci și pantaloni. Cât costă articolele vestimentare
Polițiștii locali din Iași își cumpără haine noi. Instituția a lansat procedura de achiziție pentru bocanci, șepci și pantaloni. Cât costă articolele vestimentare

Polițiștii locali din Iași își cumpără haine noi. Instituția a lansat procedura de achiziție pentru bocanci, șepci și pantaloni. Cât costă articolele vestimentare

24 iun. 2020, 04:00,
Vlad Alexa în Local

Polițiștii locali din Iași își cumpără haine noi, instituția din subordinea municipalității lansând procedura de achiziție pentru articole vestimentare precum șepci de vară și iarnă, pantaloni, bocanci sau pulovere

Polițiștii locali din Iași își cumpără haine noi de serviciu, aceștia urmând să se îmbrace din cap până în picioare cu articole vestimentare care vor fi cumpărate luna viitoare. În acest sens, instituția din subordinea Primăriei Iași a lansat o procedură de achiziție pentru șepci de vară și iarnă, pulovere, pantaloni, bocanci sau cravate. Concret, pe data de 22 iunie 2020, Poliția Locală Iași a anunțat intenția pentru achiziția acestor produse care vor fi selectate în funcție de cel mai bun raport calitate-preț. Printre articolele vestimentare căutate sunt și 150 perechi de pantaloni pe care ar urma să le achiziționeze cu aproape 21.372 lei.

„Pantalonul, în varianta vară, se confecționează din tergal, de culoare neagră, cu vipușcă de culoare gri inclusă în cusătură. Are croiala dreaptă, fără manșetă, lungimea poate ajunge până la partea superioară a tocului încălțămintei, iar lărgimea ei este între 210-250 mm, în raport cu talia. Pantalonul este prevăzut cu două buzunare și un buzunar la spate, închis cu clapă și nasture”, se arată în caietul de sarcini lansat de Poliția Locală Iași.

Polițiștii locali ieșeni își cumpără cravate de mătase și bocanci din piele

Instituția municipalității a lansat și procedura de achiziție pentru 140 perechi de bocanci cu o sumă estimată la 23.296 lei.

„Bocancii sunt din piele de culoare neagră, prevăzuți cu bombeuri, au talpă și tocuri din cauciuc și se încheie cu șireturi”, după cum este specificat în caietul de sarcini. Totodată, polițiștii locali din Iași își cumpără și 256 de pulovere la un preț estimat de 23.961 lei cu TVA. „Puloverul se confecționează din fire acrilice de tip lână, de culoare neagră cu anchior, cu mâneci. Pe spatele mânecii sunt prevăzute cotiere din același material. La 5 cm de umeri, pe mânecă se aplică ecusonul «Poliția Locală»”, se menționează în caietul de sarcini pentru procedura de achiziție.

Totodată, vor fi cumpărate 321 cravate, valoarea estimată a achiziției fiind de 9.441 lei fără TVA, respectiv 11.235 lei cu TVA. Cravata se confecționează din țesătură tip mătase și este de culoare neagră.
Pe lângă asta, se vor achiziționa inclusiv 50 șăpci de iarnă la prețul de 6.500 lei și 14 șepci de vară la 2.038 lei.

Poliția Locală Iași așteaptă ofertele până la finalul lunii iunie

„Șapca se confecționează din stofă de culoare neagră. Calota șepcii este de formă ovală, cu distanța de 20 mm între diametrul lățimii și diametrul lungimii, este întinsă cu ajutorul unei sârme de oțel, pentru a-și menține forma. Cozorocul este de culoare neagră, de formă ovalizată, și se fixează de șapcă, înclinat. Șapca este prevăzută deasupra cozorocului cu un șnur dublu de culoare neagră. Cozorocul de la șapca șefului Poliției Locale este prevăzut cu 3 rânduri de fruză de stejar, pentru șefii de servicii cu două rânduri, pentru șefii de birouri și compartimente cu un rând, iar pentru funcționarii publici de execuție acesta este simplu”, se mai arată în procedura de achiziție anunțată de Poliția Locală Iași.

Criteriul de atribuire este cel mai bun raport calitate-preț.

„Ofertele se vor depune în plic sigilat la registratura unității din Iași, str. Bucium, nr. 30, până la data de 30.06.2020, ora 12:00 și vor fi postate obligatoriu în SEAP până la aceeași dată și oră. Ofertanții vor preciza dacă sunt sau nu plătitori TVA. Ofertanții vor trimite mostre de bocanci până la aceeași dată și oră la sediul Poliției Locale Iași”, precizează reprezentanții instituției din subordinea Primăriei Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *