Prima pagină » Economic Local » Polițiștii locali au amendat un angajat de la Auchan! A aruncat deșeuri pe domeniul public
Polițiștii locali au amendat un angajat de la Auchan! A aruncat deșeuri pe domeniul public

Polițiștii locali au amendat un angajat de la Auchan! A aruncat deșeuri pe domeniul public

25 dec. 2019, 04:00,
Ciprian Boaru în Economic Local

Recent, pe data de 23 decembrie, Poliția Locală Iași a realizat o serie de controale privind respectarea normelor de mediu. Astfel, un responsabil cu recepția mărfii la supermarketul Auchan a fost amendat cu 2.500 lei, pentru depozitarea neautorizată a deșeurilor din carton și plastic. Deșeurile erau depozitate pe strada Sf. Constantin și Elena.

„În data de 23 decembrie 2019, polițiștii locali au acționat pe raza municipiului Iași, pentru menținerea ordinii și liniștii publice și pentru combaterea faptelor antisociale. Polițiștii locali au intervenit operativ la 21 de sesizări primite prin intermediul Dispeceratului Poliției Locale Iași, în urma cărora au fost aplicate 5 sancțiuni contravenționale. Totodată, polițiștii locali din cadrul Serviciilor de Ordine Publică, care și-au desfășurat activitatea de menținere a ordinii și liniștii publice în cartierele ieșene, au legitimat 84 de persoane și au aplicat, în urma constatărilor directe efectuate, 29 de sancțiuni contravenționale, cu o valoare de 7.870 lei”, au transmis reprezentanții Poliției Locale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`